Ololo.. comelnya header dia .. hehe ..

 

image

Hehehe .. suka tengok mata dia .. Hahaha .. comel gitu .. Skang ni aku perasan ramai blogger perempuan terutama yang remaja ni suka header – header gini .. Bagus la kan .. Sekurangnya takde la isu isu remeh seperti nak kata blogger tu top sebab muka dia atau dok tayang body je memanjang kan ? Ni la masa nak buktikan bahawa penulisan blogger tu la punca blog tu ‘panassss’ .. kan kan ?

Camana nak buat header cam ni ? Haaa.. tu kena belajar kat anak buah aku tu haaa , Lyssa Faizureen .. Aku tak buat tutorial blog ni .. Cuma tips ringkas pasal blog je  .. Letih nak buek entri tutorial ni .. dan nak balas komen.. hehe ..

OK.. jom g tengok blog tuan punya header kat atas tu .. Aku pon nak buat header cam ni gak la.. OK tak ?

http://www.belogkayangan.blogspot.com

26 ulasan:

  1. Kak Lyssa tu anak buah abang Ben ker?

    BalasPadam
  2. baru tau lyssa tu anak buah bro Ben..haha

    BalasPadam
  3. mmg comel...

    http://www.mohdfaizulosman.blogspot.com/2012/01/aku-di-angkat.html

    BalasPadam
  4. abg ben nak bt header mcm ne nanti xmacho da jd jambu pulak..hihihi

    BalasPadam
  5. comel gila mata header doodle tuuu . wahh baru tahu yang kak lyssa anak buah abg ben :D

    BalasPadam
  6. comel2.. singgah sni plak ble abg ben free :)

    http://fatiniathirah.blogspot.com/2012/01/keunikan-matematik-marilah-cube.html :D

    BalasPadam
  7. mari sini jika pakcik ben sgt berani :)

    http://www.puangojes.blogspot.com/2012/01/ben-ashaari-santai-bersama-jom.html

    BalasPadam
  8. Mr.Ben , ajak lah Cik Lyssa buat header . Cik Lyssa tak reti lahh . hahaha ;D

    BalasPadam
  9. mmg comel header dia tu..huhuhu..sy nak wat gitu spy d kata comel oleh abg ben..isk..isk...isk

    BalasPadam
  10. ABANG BEN...TGK HEADER SY PULAK..

    UDINZ.COM

    BalasPadam
  11. (^_____^) ska tgk header org..tp x reti..

    BalasPadam
  12. pndai wat header... hohoho.
    kte bese je

    BalasPadam
  13. mmg comel giler header tu..
    hihi ^___^

    BalasPadam
  14. header ni kena sesuai dengan peringkat umur jugakkan ben... heheheeee

    BalasPadam
  15. KAK LYSSA Anak buah abg ben? now i know. hehehe. nak jugalah dipromote. eh, #tetibe

    BalasPadam
  16. boleh je abg ben..tapi btoi juga cakap si mas tu...sesuai untk peringkt umur..eh..nur tak kata abg ben dah tua ok...matang je..

    BalasPadam
  17. mmg comel.tak mampu nak bt header cmtu. x reti.haha

    BalasPadam
  18. heee segannye :)
    meh kita buat kan header yang comel2 macam tu.. mesti bertambah pemes abg ben.. auw!

    BalasPadam
  19. comelnya.pandai lukis..hani xpandai, so header simple je :)

    BalasPadam
  20. header belog ain pun comey jugak..hehehe..simple..dimple lagi...cecece!

    BalasPadam
  21. kalau abang ben pun buat header macam tu alamat pengsan la mie tengok..da macam keperempuanan je..ngee..

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009