Segmen 2012/4 : SAYA PUNYA BLOG ..

 

 

Yearghh … Segmen khas buat mereka yang baru buat blog pada tahun ni .. Hehe.. Baru 14 hari je la maksudnya … Ok la kan ? Abis yg hujung tahun lepas tak boleh join ke ? Aku tau , mesti ada tanya gitu punya kan ? Ok ok , boleh jer .. Mereka yang baru buat blog , lebih tepat lagi boleh join segmen ini ..

Segmen ni bukan segmen cari trafik atau tingkatkan trafik ! Segmen ni sekadar mencari kenalan baru dan meluaskan lagi dunia persahabatan melaluinya ..

Untuk join segmen ni , mudah je.. Ikut je arahan yang aku bagi ni ..

  1. Buat satu entri khas ..
  2. Tajuk , SAYA PUNYA BLOG DAH LA , BEN ASHAARI ! dan linkkan ke entri ini ..
  3. Letak header benashaaari.com
  4. Tuliskan punca utama kenapa anda buat blog ..
  5. Berikan 5 buah blog baru yang korang kenal .

Siap ? Ok .. Korang tinggalkan link entri lengkap  anda di ruang komen ini dan jugak di page FB , SANTAI BEN ASHAARI ini…  Tu je… senang je kan ? Tamat segmen , 12 malam pada 14/1/2012 ..

Tips , rajin-rajin  jengok rakan baru ! Jangan tunggu mereka datang !

56 ulasan:

  1. http://ntira-mirmo.blogspot.com/2012/01/saya-punya-blog-dah-la-ben-ashaari.html

    -nmirmo-

    BalasPadam
  2. http://cikbellbell.blogspot.com/2012/01/yeay-yeay-den-join-segmen-lagi.html

    BalasPadam
  3. abg ben~~~

    join http://eyqaatiqah.blogspot.com/2012/01/saya-punya-blog-dah-la-ben-ashaari.html

    BalasPadam
  4. I want to join :)

    http://heyheypeeps.blogspot.com/2012/01/saya-punya-blog-dah-la-ben-ashaari.html

    BalasPadam
  5. Join segmen :D
    http://tehaalarh.blogspot.com/2012/01/saya-punya-blog-dah-la-ben-ashaari.html

    BalasPadam
  6. join jugak :)

    http://infieyonashoe.blogspot.com/2012/01/saya-punya-blog-dah-laben-ashaari.html

    BalasPadam
  7. Alaa . kite dah lame buat belog .
    Tak lame jugak laa . tahun lepas . haha
    Gudluck semua :D

    BalasPadam
  8. Join :)

    http://atieffa.blogspot.com/2012/01/saya-punya-blog-dah-la-ben-ashaari.html

    BalasPadam
  9. joinnnnnn :D




    http://gadisperempuan.blogspot.com/2012/01/saya-punya-blog-dah-la-ben-ashaari.html


    -nadearoslan-

    BalasPadam
  10. aerol joint ^^

    http://aerol-rianbow.blogspot.com/2012/01/saya-punya-blog-dah-la-ben-ashaari.html

    BalasPadam
  11. nk join jgk.. :))

    http://love9291.blogspot.com/2012/01/saya-punya-blog-dah-la-ben-ashaari.html

    BalasPadam
  12. join :)

    http://sweetdicember.blogspot.com/2012/01/saya-punya-blog-dah-la-ben-ashari.html

    BalasPadam
  13. http://sitifarisyaizzati.blogspot.com/2012/01/saya-punya-blog-dah-la-ben-ashaari.html

    BalasPadam
  14. tak nak lepaskan peluang, nak join jugaklah..hehe

    http://diaryofmizzain.blogspot.com/2012/01/saya-punya-blog-dah-la-ben-ashaari.html

    BalasPadam
  15. sy join ^-^

    http://anugerahcinta86.blogspot.com/

    BalasPadam
  16. http://fifyfirdausi.blogspot.com/2012/01/saya-punya-blog-dah-la-ben-ashaari.html

    Joined!

    BalasPadam
  17. ain join :)

    http://ainpunyeceritalah.blogspot.com/2012/01/saya-punya-blog-dah-la-ben-ashaari.html

    BalasPadam
  18. http://faranowdean.blogspot.com/2012/01/saya-punya-blog-dah-la-ben-ashaari.html

    BalasPadam
  19. sy join..hrp2 abg Ben bleh follow sy..tenkiu

    http://budaklollip0pcute.blogspot.com/2012/01/saya-punya-blog-dah-la-ben-ashaari.html

    BalasPadam
  20. cik siput join =)

    http://ciksiputsedut.blogspot.com/2012/01/segmen-saya-punya-blog-dah-la-ben.html

    BalasPadam
  21. Ok...sy dah join abg ben..hehe ^_^

    http://celotehciktia.blogspot.com/2012/01/saya-punya-blog-dah-la-ben-ashaari.html

    BalasPadam
  22. orang dah lama sikit macam saya
    boleh masuk ke abg ben?

    BalasPadam
  23. Saya Join :)


    http://tara-asrar.blogspot.com/2012/01/saya-punya-blog-dah-la-ben-ashaari.html :D

    BalasPadam
  24. http://mandysukamenaip.blogspot.com/2012/01/segmen-saya-punya-blog-dah-la-ben.html

    Join ~ hehe

    BalasPadam
  25. Myra joinnn.... :)

    http://myrasyazmira.blogspot.com/2012/01/saya-punye-blog-dah-la-ben-ashaari.html

    terima kasih...

    BalasPadam
  26. saya join (^^)

    http://thefreakingawesomeme.blogspot.com/2012/01/saya-punya-blog-dah-la-ben-ashaari.html

    BalasPadam
  27. join...

    http://langkahratu.blogspot.com/2012/01/saya-punya-blog-dah-la-ben-ashaari.html

    BalasPadam
  28. http://lelakiskema.blogspot.com/2012/01/saya-punya-blog-dah-la-ben-ashaari.html

    assalam! try !!

    BalasPadam
  29. nampak tak... ramai blogger perempuan ler.. hehehe
    blog mak budak ni tak dapat nak join sebab dah lama...tapi tak juga popular... isk isk isk...

    BalasPadam
  30. Hohoho.. Join !!

    http://backspace-ctrlaltdel.blogspot.com/2012/01/saya-punya-blog-dah-la-ben-ashaari.html

    BalasPadam
  31. miYoo jOin :-)

    http://enjoykidding.blogspot.com/2012/01/saya-punya-blog-dah-la-ben-ashaari.html

    BalasPadam
  32. join! ;)

    http://farizafairuz.blogspot.com/2012/01/saya-punya-blog-dah-la-ben-ashaari.html

    BalasPadam
  33. terima kasih kerana follow sy ..

    http://cikcem.blogspot.com/2012/01/saya-punya-blog-dah-la-ben-ashaari.html

    BalasPadam
  34. assalamualaikum..
    saje nak mencuba perkara baru...
    http://gadisurban143.blogspot.com/2012/01/segmen-saya-punya-blog-da-la-ben.html

    time kaseh sudi jengah...hehe...

    wasalam..

    BalasPadam
  35. miYoo JoiN :-)


    http://enjoykidding.blogspot.com/2012/01/saya-punya-blog-dah-la-ben-ashaari.html

    BalasPadam
  36. wieya nak join .

    http://dhiaadawiyah.blogspot.com/2012/01/saya-punya-blog-dah-la-ben-ashaari.html

    BalasPadam
  37. http://diaryhatee.blogspot.com/2012/01/saya-punya-blog-dah-la-ben-ashaari.html

    BalasPadam
  38. http://blog-lianalovekhairi.blogspot.com/2012/01/segmen-20124-saya-punya-blog.html

    BalasPadam
  39. http://ainna193.blogspot.com/2012/01/saya-punya-blog-dah-la-ben-ashaari.html

    sye pun nak join!!!

    BalasPadam
  40. join jugak ;)
    http://norainosman.blogspot.com/2012/01/saya-punya-blog-dah-la-ben-ashaari.html

    BalasPadam
  41. http://ceritasukadukasaya.blogspot.com/2012/01/saya-punya-blog-dah-la-ben-ashaari.html

    BalasPadam
  42. http://lavender498032.blogspot.com/2012/01/saya-punya-blog-dah-la-ben-ashaari.html

    joinnnnn.....

    BalasPadam
  43. Saya join juga, cak!
    Jemput datang ke blog saya ('',)

    http://myparadisewithlove.blogspot.com/2012/01/saya-punya-blog-dah-la-ben-ashaari.html

    BalasPadam
  44. http://muslimahcintaislam.blogspot.com/2012/01/saya-punya-blog-dah-la-ben-ashaari.html

    BalasPadam
  45. http://aquarestsadrenalin.blogspot.com/2012/01/saya-punya-blog-dah-la-ben-ashaari.html

    BalasPadam
  46. unaimana join
    http://unaimana.blogspot.com/2012/01/saya-punya-blog-dah-la-ben-ashaari.html

    BalasPadam
  47. alaa baru terbaca entri ni dah ta bole join ke bro ben.

    BalasPadam
  48. Alaaaaaaaaaaa .. lewat sejam ! :(

    BalasPadam
  49. abg ben ni kalau buat segmen suka sehari je.. buat la 2 hari ke sehari setengah ke.. huaa.. xpasan.. :'( isk isk..

    contest??
    http://nurferl.blogspot.com/2012/01/contest-happy-happy-januari-owesome.html

    BalasPadam
  50. salam abg ben. sory terlambat join segmen ni. apa2 pun nk gak buat entry utk abg ben. harap sudi baca.. ^^

    http://erinwanstory.blogspot.com/2012/01/saya-punya-blog-dah-la-ben-ashaari.html

    time kseh abg ben..

    BalasPadam
  51. Salam. da komen da. tapi cm tak de je komen tu. xpa, komen lg noh.. bleh ke? hehe..

    xsempat nk join segmen tu. tp nk gak tulis entry psl segmen tu. harap abg ben baca.. time kseh..

    http://erinwanstory.blogspot.com/2012/01/saya-punya-blog-dah-la-ben-ashaari.html

    BalasPadam
  52. http://contenganeina.blogspot.com/2012/01/saya-punya-blog-dah-la-ben-ashaari.html

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI