Sabtu, 14 Januari 2012

Segmen 2012/4 : SAYA PUNYA BLOG ..

 

 

Yearghh … Segmen khas buat mereka yang baru buat blog pada tahun ni .. Hehe.. Baru 14 hari je la maksudnya … Ok la kan ? Abis yg hujung tahun lepas tak boleh join ke ? Aku tau , mesti ada tanya gitu punya kan ? Ok ok , boleh jer .. Mereka yang baru buat blog , lebih tepat lagi boleh join segmen ini ..

Segmen ni bukan segmen cari trafik atau tingkatkan trafik ! Segmen ni sekadar mencari kenalan baru dan meluaskan lagi dunia persahabatan melaluinya ..

Untuk join segmen ni , mudah je.. Ikut je arahan yang aku bagi ni ..

  1. Buat satu entri khas ..
  2. Tajuk , SAYA PUNYA BLOG DAH LA , BEN ASHAARI ! dan linkkan ke entri ini ..
  3. Letak header benashaaari.com
  4. Tuliskan punca utama kenapa anda buat blog ..
  5. Berikan 5 buah blog baru yang korang kenal .

Siap ? Ok .. Korang tinggalkan link entri lengkap  anda di ruang komen ini dan jugak di page FB , SANTAI BEN ASHAARI ini…  Tu je… senang je kan ? Tamat segmen , 12 malam pada 14/1/2012 ..

Tips , rajin-rajin  jengok rakan baru ! Jangan tunggu mereka datang !

56 komen :

nmirmo berkata... [Reply to comment]

http://ntira-mirmo.blogspot.com/2012/01/saya-punya-blog-dah-la-ben-ashaari.html

-nmirmo-

cik bell (: berkata... [Reply to comment]

http://cikbellbell.blogspot.com/2012/01/yeay-yeay-den-join-segmen-lagi.html

Cik Eyqa berkata... [Reply to comment]

abg ben~~~

join http://eyqaatiqah.blogspot.com/2012/01/saya-punya-blog-dah-la-ben-ashaari.html

Nada Kun berkata... [Reply to comment]

I want to join :)

http://heyheypeeps.blogspot.com/2012/01/saya-punya-blog-dah-la-ben-ashaari.html

TehaaNFM berkata... [Reply to comment]

Join segmen :D
http://tehaalarh.blogspot.com/2012/01/saya-punya-blog-dah-la-ben-ashaari.html

fieyona raias berkata... [Reply to comment]

join jugak :)

http://infieyonashoe.blogspot.com/2012/01/saya-punya-blog-dah-laben-ashaari.html

Yasmin Aris ♥ berkata... [Reply to comment]

Alaa . kite dah lame buat belog .
Tak lame jugak laa . tahun lepas . haha
Gudluck semua :D

Oh Hani Rrisffa berkata... [Reply to comment]

Join :)

http://atieffa.blogspot.com/2012/01/saya-punya-blog-dah-la-ben-ashaari.html

nadea roslan berkata... [Reply to comment]

joinnnnnn :D




http://gadisperempuan.blogspot.com/2012/01/saya-punya-blog-dah-la-ben-ashaari.html


-nadearoslan-

cik violet berkata... [Reply to comment]

alaaaa..xley join ;(

Aerol Hafiezi berkata... [Reply to comment]

aerol joint ^^

http://aerol-rianbow.blogspot.com/2012/01/saya-punya-blog-dah-la-ben-ashaari.html

omeyamera berkata... [Reply to comment]

nk join jgk.. :))

http://love9291.blogspot.com/2012/01/saya-punya-blog-dah-la-ben-ashaari.html

SD berkata... [Reply to comment]

join :)

http://sweetdicember.blogspot.com/2012/01/saya-punya-blog-dah-la-ben-ashari.html

Siti Farisya Izzati berkata... [Reply to comment]

http://sitifarisyaizzati.blogspot.com/2012/01/saya-punya-blog-dah-la-ben-ashaari.html

Ain Runnia berkata... [Reply to comment]

tak nak lepaskan peluang, nak join jugaklah..hehe

http://diaryofmizzain.blogspot.com/2012/01/saya-punya-blog-dah-la-ben-ashaari.html

karmilaillang berkata... [Reply to comment]

sy join ^-^

http://anugerahcinta86.blogspot.com/

Fify Firdausi berkata... [Reply to comment]

http://fifyfirdausi.blogspot.com/2012/01/saya-punya-blog-dah-la-ben-ashaari.html

Joined!

Ain Zuhairi berkata... [Reply to comment]

ain join :)

http://ainpunyeceritalah.blogspot.com/2012/01/saya-punya-blog-dah-la-ben-ashaari.html

psst my secret berkata... [Reply to comment]

http://faranowdean.blogspot.com/2012/01/saya-punya-blog-dah-la-ben-ashaari.html

Aini_styl3 berkata... [Reply to comment]

sy join..hrp2 abg Ben bleh follow sy..tenkiu

http://budaklollip0pcute.blogspot.com/2012/01/saya-punya-blog-dah-la-ben-ashaari.html

cik siput berkata... [Reply to comment]

cik siput join =)

http://ciksiputsedut.blogspot.com/2012/01/segmen-saya-punya-blog-dah-la-ben.html

Cik Tia berkata... [Reply to comment]

Ok...sy dah join abg ben..hehe ^_^

http://celotehciktia.blogspot.com/2012/01/saya-punya-blog-dah-la-ben-ashaari.html

nasha sanza berkata... [Reply to comment]

orang dah lama sikit macam saya
boleh masuk ke abg ben?

Tara Asrar (NEW) berkata... [Reply to comment]

Saya Join :)


http://tara-asrar.blogspot.com/2012/01/saya-punya-blog-dah-la-ben-ashaari.html :D

Laurie Gina berkata... [Reply to comment]

http://mandysukamenaip.blogspot.com/2012/01/segmen-saya-punya-blog-dah-la-ben.html

Join ~ hehe

Myrasyazmira berkata... [Reply to comment]

Myra joinnn.... :)

http://myrasyazmira.blogspot.com/2012/01/saya-punye-blog-dah-la-ben-ashaari.html

terima kasih...

miss0429 berkata... [Reply to comment]

saya join (^^)

http://thefreakingawesomeme.blogspot.com/2012/01/saya-punya-blog-dah-la-ben-ashaari.html

Leen Razali berkata... [Reply to comment]

join...

http://langkahratu.blogspot.com/2012/01/saya-punya-blog-dah-la-ben-ashaari.html

Kipas Susah Mati berkata... [Reply to comment]

blogger lama bleh join ke??

Mu Syuk berkata... [Reply to comment]

http://lelakiskema.blogspot.com/2012/01/saya-punya-blog-dah-la-ben-ashaari.html

assalam! try !!

yangbaik berkata... [Reply to comment]

nampak tak... ramai blogger perempuan ler.. hehehe
blog mak budak ni tak dapat nak join sebab dah lama...tapi tak juga popular... isk isk isk...

*Miss Backspace* berkata... [Reply to comment]

Hohoho.. Join !!

http://backspace-ctrlaltdel.blogspot.com/2012/01/saya-punya-blog-dah-la-ben-ashaari.html

Hazmirull Shamsudin berkata... [Reply to comment]

miYoo jOin :-)

http://enjoykidding.blogspot.com/2012/01/saya-punya-blog-dah-la-ben-ashaari.html

9n0L4 berkata... [Reply to comment]

join! ;)

http://farizafairuz.blogspot.com/2012/01/saya-punya-blog-dah-la-ben-ashaari.html

life + journey berkata... [Reply to comment]

terima kasih kerana follow sy ..

http://cikcem.blogspot.com/2012/01/saya-punya-blog-dah-la-ben-ashaari.html

gadis urban berkata... [Reply to comment]

assalamualaikum..
saje nak mencuba perkara baru...
http://gadisurban143.blogspot.com/2012/01/segmen-saya-punya-blog-da-la-ben.html

time kaseh sudi jengah...hehe...

wasalam..

Hazmirull Shamsudin berkata... [Reply to comment]

miYoo JoiN :-)


http://enjoykidding.blogspot.com/2012/01/saya-punya-blog-dah-la-ben-ashaari.html

AMMAR YASIR berkata... [Reply to comment]

Aduih, tak boleh join

dhia adawiyah berkata... [Reply to comment]

wieya nak join .

http://dhiaadawiyah.blogspot.com/2012/01/saya-punya-blog-dah-la-ben-ashaari.html

Sheera berkata... [Reply to comment]

http://diaryhatee.blogspot.com/2012/01/saya-punya-blog-dah-la-ben-ashaari.html

lianalovekhairi berkata... [Reply to comment]

http://blog-lianalovekhairi.blogspot.com/2012/01/segmen-20124-saya-punya-blog.html

Zyand Ashand berkata... [Reply to comment]

Ni link ke entry,rsa tidak terlambat lgi nak join kn..

http://zyandashand.blogspot.com/2012/01/saya-punya-blog-dah-la-ben-ashari.html

ENJOY!!!

ainna baijan berkata... [Reply to comment]

http://ainna193.blogspot.com/2012/01/saya-punya-blog-dah-la-ben-ashaari.html

sye pun nak join!!!

♥ Ain ♥ berkata... [Reply to comment]

join jugak ;)
http://norainosman.blogspot.com/2012/01/saya-punya-blog-dah-la-ben-ashaari.html

Yong Bai'ah berkata... [Reply to comment]

http://ceritasukadukasaya.blogspot.com/2012/01/saya-punya-blog-dah-la-ben-ashaari.html

AMALINA YA'AKUB berkata... [Reply to comment]

http://lavender498032.blogspot.com/2012/01/saya-punya-blog-dah-la-ben-ashaari.html

joinnnnn.....

::..With Love..:: berkata... [Reply to comment]

Saya join juga, cak!
Jemput datang ke blog saya ('',)

http://myparadisewithlove.blogspot.com/2012/01/saya-punya-blog-dah-la-ben-ashaari.html

Watin Wardah berkata... [Reply to comment]

http://muslimahcintaislam.blogspot.com/2012/01/saya-punya-blog-dah-la-ben-ashaari.html

Diera Tekikushika berkata... [Reply to comment]

http://aquarestsadrenalin.blogspot.com/2012/01/saya-punya-blog-dah-la-ben-ashaari.html

una imana berkata... [Reply to comment]

unaimana join
http://unaimana.blogspot.com/2012/01/saya-punya-blog-dah-la-ben-ashaari.html

Siti Zarina berkata... [Reply to comment]

alaa baru terbaca entri ni dah ta bole join ke bro ben.

Cik Pensil berkata... [Reply to comment]

Alaaaaaaaaaaa .. lewat sejam ! :(

NURFERL berkata... [Reply to comment]

abg ben ni kalau buat segmen suka sehari je.. buat la 2 hari ke sehari setengah ke.. huaa.. xpasan.. :'( isk isk..

contest??
http://nurferl.blogspot.com/2012/01/contest-happy-happy-januari-owesome.html

Erin Abd Latip berkata... [Reply to comment]

salam abg ben. sory terlambat join segmen ni. apa2 pun nk gak buat entry utk abg ben. harap sudi baca.. ^^

http://erinwanstory.blogspot.com/2012/01/saya-punya-blog-dah-la-ben-ashaari.html

time kseh abg ben..

Erin Abd Latip berkata... [Reply to comment]

Salam. da komen da. tapi cm tak de je komen tu. xpa, komen lg noh.. bleh ke? hehe..

xsempat nk join segmen tu. tp nk gak tulis entry psl segmen tu. harap abg ben baca.. time kseh..

http://erinwanstory.blogspot.com/2012/01/saya-punya-blog-dah-la-ben-ashaari.html

eiyna syazidq berkata... [Reply to comment]

http://contenganeina.blogspot.com/2012/01/saya-punya-blog-dah-la-ben-ashaari.html

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI