Selasa, 24 Januari 2012

Segmen berani mati : BLOG AKU LAGI BEST DARI BLOG BEN ASHAARI KERANA …

 

Haaa… korang rasa blog korang best tapi tak dapat publisiti atau tak mendapat perhatian ramai ? Ok , ni peluang korang untuk ketengahkan blog korang .. Amacam ?

Caranya ? Mudah jer … Cam biasa , buat satu entri khas …

  1. Letak header BENASHAARI.COM
  2. Tajuk : BLOG AKU LAGI BEST DARI BLOG BEN ASHAARI kerana ..
  3. Ceritakan kelebihan blog korang dalam 100 patah perkataan. Kalau tak tau nak cerita camana , letak gambar bagi mengambarkan kelebihan blog korang tu .. Haa..Kreativiti diperlukan disini ..
  4. Siap ? Tinggalkan link lenkap entri korang di ruang komen ini ..
  5. Tutup , kul 8 malam ni ..

 

PERINGATAN : Ini bukan segmen tambah follower atau tingkatkan trafik ..  Terima kasih …

52 komen :

Yasmin Aris ♥ berkata... [Reply to comment]

tak dapat join . tiket bas pukul 1.30 petang japgi .huwaa . taknak balikkkk :(

Gudluck semua :D Malam nnt nak terjah . hihi

Teacher Basariah berkata... [Reply to comment]

hmm...

Athira Husna berkata... [Reply to comment]

join!

http://tirana91.blogspot.com/2012/01/blog-aku-lagi-best-dari-blog-ben.html

Belog Sambal Belacan berkata... [Reply to comment]

Belog Sambal Belacan join tumpang sekaki...

http://akutetapaku85.blogspot.com/2012/01/blog-aku-lagi-best-dari-blog-ben.html

Lyssa Faizureen berkata... [Reply to comment]

NAk join boleh . ekekeke :)

Mohd Azrul Aziim berkata... [Reply to comment]

Ben ialah blogger terbest.

:: Cik Nur :: berkata... [Reply to comment]

Join juga..walaupun blog mmg xsehenat Bro... ^__^

http://cahayacita2.blogspot.com/2012/01/segmen-berani-mati-blog-aku-lagi-best.html

Masz Sidek berkata... [Reply to comment]

Sy join :

http://masrinasidek.blogspot.com/2012/01/blog-aku-lagi-best-dari-blog-ben.html

eeiyss berkata... [Reply to comment]

hohoho.. seram!

Muna berkata... [Reply to comment]

Join! amik ni! haha.. (gelak jahat)
http://blogcelotehmuna.blogspot.com/2012/01/blog-aku-lagi-best-dari-blog-ben.html

p/s:abg Ben,takleh marah2 ye baca entri saya ni :P

Sepulz berkata... [Reply to comment]

aku join gak ne...hehe

http://shaifulazmi.blogspot.com/2012/01/blog-aku-lagi-best-dari-blog-ben.html

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA berkata... [Reply to comment]

Errrrrrrrrrrr Akak beranikan diri join segmen ni... ohhhh tanjat datin maimon hahaha

http://www.bicaramakdara.com/2012/01/blog-aku-lagi-best-dari-blog-ben.html

YaYaNsMuM berkata... [Reply to comment]

Ish...sememangnye seram...huhu!

Aynora Nur berkata... [Reply to comment]

En Ben, saya joint ni...

http://www.aynoranur.com/2012/01/blog-aynoranur-vs-blog-ben-ashaari.html

peace & smile,
aynoranur

[fArAh aLiAs] berkata... [Reply to comment]

farah alias join!

http://coretanharapan.blogspot.com/2012/01/blog-aku-lagi-best-dari-blog-ben.html

Wanie Zulkifli berkata... [Reply to comment]

bdk baru join segmen nie. jom terjah..

http://coretanhatiwanie.blogspot.com/2012/01/blog-aku-lagi-best-dari-blog-ben.html

tq~~

Aina Nadhirah berkata... [Reply to comment]

takut nak join. hahaha. pape pun blog abang ben lagi ohhsem :) ahaks

http://ainanadhirahhisham.blogspot.com/2012/01/blog-aku-lagi-best-dari-blog-ben.html

Подтверждаю (fadzli) berkata... [Reply to comment]

as salam..
oh! menarik!!

ok, blog saya tak best. tapi bukan nak mendapat perhatian. cuma nak kongsikan maklumat dan teguran bersama...dengan cara yang pantas.

erk..tiada jalan pintas.

=_=

Shahazrin berkata... [Reply to comment]

http://nirzashah.blogspot.com/2012/01/blog-aku-lagi-best-dari-blog-ben.html

MuaRsTiLo berkata... [Reply to comment]

nak join tapi tak sanggup menipu =)

Qaseh Izana berkata... [Reply to comment]

ala...x dpt nak join sbb blog kte x sebest abg ben...huhuhu

Daus Hye berkata... [Reply to comment]

Join nak mintak kaki ..

http://rayzzoe24.blogspot.com/2012/01/blog-aku-lagi-best-dari-blog-ben.html

Pn. Sheila@CC berkata... [Reply to comment]

hehe.... sila2 join... apa blog ben the best ler...

ahy_235 berkata... [Reply to comment]

abg ben nk join gak.....walaupun da nk blik hostel..hik2

http://ahyinsideme.blogspot.com/2012/01/segmen-berani-mati-blog-aku-lagi-best.html

Ezy Chiaki berkata... [Reply to comment]

join!

http://lemonribena.blogspot.com/2012/01/blog-aku-lagi-best-dari-blog-ben.html

Ain SSB berkata... [Reply to comment]

Finally, saya dapat join segmen Abg Ben! :D

http://tinkerbellola.blogspot.com/2012/01/segmen-blog-aku-lagi-best-dari-blog-ben.html

auni berkata... [Reply to comment]

http://sigadiskoreapinky.blogspot.com/2012/01/blog-aku-lagi-best-dari-blog-ben.html

sRie aRTy ! berkata... [Reply to comment]

http://wonderfullythought.blogspot.com/2012/01/blog-aku-lagi-best-dari-blog-ben.html
abg Ben, saye joinnn :) hehe.

FYA PELANG! berkata... [Reply to comment]

http://fyapelangi.blogspot.com/2012/01/blog-aku-lagi-best-dari-blog-ben.html

done !!

Nada Haris berkata... [Reply to comment]

Ben oh ben. Saya memang takut mati lah. Sape tak takutkan. Tapi saya tak takutlah nak join segmen ni :P

http://heyheypeeps.blogspot.com/2012/01/segmen-berani-mati-blog-aku-lagi-best.html

dyla atsuya berkata... [Reply to comment]

wow ! rmainye join .. mmg brani mati nie kalo join,tpi wait jpg dyla join..hehe

Arra Ahmad berkata... [Reply to comment]

tak nak menipu..pasal blog Abg Ben lagi best..so,tak join

Ibnu isa berkata... [Reply to comment]

http://mohamadisamuddin.blogspot.com/2012/01/blog-aku-lagi-best-dari-blog-ben.html

hahahah maaf kalau bahasa ganas ye.. jgn jd blogger robot.. berani lah mengkritik.. hahah

Intan Asyieda berkata... [Reply to comment]

nak join tapi tak tau nak tulis ape.. ^ ^,

mars enad^^ berkata... [Reply to comment]

join... hehe

http://gamandairy.blogspot.com/2012/01/blog-aku-lagi-best-dari-blog-ben.html

harith berkata... [Reply to comment]

x cakak ah nok nulis, idea bnyak dh ni..wakaka

사유리 하나 (SaYuRi) berkata... [Reply to comment]

Blog SH tak best tapi nak join juga ^^!

http://www.epilogmizsayuri.com/2012/01/segment-blog-aku-lagi-best-dari-blog.html

... Wafa Awla ... berkata... [Reply to comment]

menyelit sikit :)
http://wafaawla.blogspot.com/2012/01/blog-aku-lagi-best-dari-blog-ben.html

Adib Asyraff . berkata... [Reply to comment]

http://adibsblogsite.blogspot.com/2012/01/blog-aku-lagi-best-dari-blog-ben.html

Sorry kalau kasar bhs abng Ben ! :P

A'ishah Kamaludin berkata... [Reply to comment]

Join!

http://thehehslady.blogspot.com/2012/01/blog-aku-lagi-best-dari-blog-ben.html

dyla atsuya berkata... [Reply to comment]

agak terasa seram sejuk na join..tapi ttap branikan diri..

jemput la terjah >>>

http://hello-dylavella.blogspot.com/2012/01/blog-aku-lagi-best-dari-blog-ben.html

E y r a a Atiqa berkata... [Reply to comment]

Abang Ben10. join takut takut ni haa -,-

http://blogeyraa.blogspot.com/2012/01/blog-aku-lagi-best-dari-blog-ben.html

fifitiez berkata... [Reply to comment]

encik ben...i join jugak ye.. :)

http://fifitiez.blogspot.com/2012/01/blog-aku-lagi-best-dari-blog-ben.html

Zamani berkata... [Reply to comment]

huhu.. join gak

http://zamani84.blogspot.com/2012/01/blog-aku-lagi-best-dari-blog-ben.html

cik siput berkata... [Reply to comment]

ala....nak join..tp dh terlmbt =(

tp xpe la..gud luk pade sume ye =D

Cik Zana Dulcinea Affens berkata... [Reply to comment]

huu entah sempat atau tidak kan kan huhu tp join ja la heee . http://ciksyazana.blogspot.com/2012/01/segmen-berani-mati-ben-ashaari-jeahh.html

Mak Usu berkata... [Reply to comment]

ala... dah tuka pkl 8 ker?? baru je siap entri... blh lagi ke?? huhuuhh

Mak Usu berkata... [Reply to comment]

http://sejutarasamakusu.blogspot.com/2012/01/blog-aku-lagi-best-dari-blog-ben.html huhuhu..

ridzuan sujari berkata... [Reply to comment]

lah... pukul 8 ke??? sabor je ler.. hahaha

Mr. Doctor berkata... [Reply to comment]

Nak join jugak ya..

http://mrdoctorspeaking.blogspot.com/2012/01/blog-aku-lagi-best-dari-blog-ben.html

Mr. Doctor berkata... [Reply to comment]

Eh.. Tarikh tutup dh jadi 8 mlm ka? Bukan 12 ka td? Waaaa... Entry dah x valid la.. Penat karang dari pukul6.. Ni la akibat suka tgguh.. sob3..

Подтверждаю (fadzli) berkata... [Reply to comment]

as salam..
hehe...
mesti pasal ramai sangat..

=)

takpe la. nak menyemak

=_=


http://fadzli-rt.blogspot.com/2012/01/blog-aku-lagi-best-dari-blog-ben.html

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI