Segmen berani mati : BLOG AKU LAGI BEST DARI BLOG BEN ASHAARI KERANA …

 

Haaa… korang rasa blog korang best tapi tak dapat publisiti atau tak mendapat perhatian ramai ? Ok , ni peluang korang untuk ketengahkan blog korang .. Amacam ?

Caranya ? Mudah jer … Cam biasa , buat satu entri khas …

  1. Letak header BENASHAARI.COM
  2. Tajuk : BLOG AKU LAGI BEST DARI BLOG BEN ASHAARI kerana ..
  3. Ceritakan kelebihan blog korang dalam 100 patah perkataan. Kalau tak tau nak cerita camana , letak gambar bagi mengambarkan kelebihan blog korang tu .. Haa..Kreativiti diperlukan disini ..
  4. Siap ? Tinggalkan link lenkap entri korang di ruang komen ini ..
  5. Tutup , kul 8 malam ni ..

 

PERINGATAN : Ini bukan segmen tambah follower atau tingkatkan trafik ..  Terima kasih …

52 ulasan:

  1. tak dapat join . tiket bas pukul 1.30 petang japgi .huwaa . taknak balikkkk :(

    Gudluck semua :D Malam nnt nak terjah . hihi

    BalasPadam
  2. join!

    http://tirana91.blogspot.com/2012/01/blog-aku-lagi-best-dari-blog-ben.html

    BalasPadam
  3. Belog Sambal Belacan join tumpang sekaki...

    http://akutetapaku85.blogspot.com/2012/01/blog-aku-lagi-best-dari-blog-ben.html

    BalasPadam
  4. Join juga..walaupun blog mmg xsehenat Bro... ^__^

    http://cahayacita2.blogspot.com/2012/01/segmen-berani-mati-blog-aku-lagi-best.html

    BalasPadam
  5. Sy join :

    http://masrinasidek.blogspot.com/2012/01/blog-aku-lagi-best-dari-blog-ben.html

    BalasPadam
  6. Join! amik ni! haha.. (gelak jahat)
    http://blogcelotehmuna.blogspot.com/2012/01/blog-aku-lagi-best-dari-blog-ben.html

    p/s:abg Ben,takleh marah2 ye baca entri saya ni :P

    BalasPadam
  7. aku join gak ne...hehe

    http://shaifulazmi.blogspot.com/2012/01/blog-aku-lagi-best-dari-blog-ben.html

    BalasPadam
  8. Errrrrrrrrrrr Akak beranikan diri join segmen ni... ohhhh tanjat datin maimon hahaha

    http://www.bicaramakdara.com/2012/01/blog-aku-lagi-best-dari-blog-ben.html

    BalasPadam
  9. Ish...sememangnye seram...huhu!

    BalasPadam
  10. En Ben, saya joint ni...

    http://www.aynoranur.com/2012/01/blog-aynoranur-vs-blog-ben-ashaari.html

    peace & smile,
    aynoranur

    BalasPadam
  11. farah alias join!

    http://coretanharapan.blogspot.com/2012/01/blog-aku-lagi-best-dari-blog-ben.html

    BalasPadam
  12. bdk baru join segmen nie. jom terjah..

    http://coretanhatiwanie.blogspot.com/2012/01/blog-aku-lagi-best-dari-blog-ben.html

    tq~~

    BalasPadam
  13. takut nak join. hahaha. pape pun blog abang ben lagi ohhsem :) ahaks

    http://ainanadhirahhisham.blogspot.com/2012/01/blog-aku-lagi-best-dari-blog-ben.html

    BalasPadam
  14. as salam..
    oh! menarik!!

    ok, blog saya tak best. tapi bukan nak mendapat perhatian. cuma nak kongsikan maklumat dan teguran bersama...dengan cara yang pantas.

    erk..tiada jalan pintas.

    =_=

    BalasPadam
  15. http://nirzashah.blogspot.com/2012/01/blog-aku-lagi-best-dari-blog-ben.html

    BalasPadam
  16. nak join tapi tak sanggup menipu =)

    BalasPadam
  17. ala...x dpt nak join sbb blog kte x sebest abg ben...huhuhu

    BalasPadam
  18. Join nak mintak kaki ..

    http://rayzzoe24.blogspot.com/2012/01/blog-aku-lagi-best-dari-blog-ben.html

    BalasPadam
  19. hehe.... sila2 join... apa blog ben the best ler...

    BalasPadam
  20. abg ben nk join gak.....walaupun da nk blik hostel..hik2

    http://ahyinsideme.blogspot.com/2012/01/segmen-berani-mati-blog-aku-lagi-best.html

    BalasPadam
  21. join!

    http://lemonribena.blogspot.com/2012/01/blog-aku-lagi-best-dari-blog-ben.html

    BalasPadam
  22. Finally, saya dapat join segmen Abg Ben! :D

    http://tinkerbellola.blogspot.com/2012/01/segmen-blog-aku-lagi-best-dari-blog-ben.html

    BalasPadam
  23. http://sigadiskoreapinky.blogspot.com/2012/01/blog-aku-lagi-best-dari-blog-ben.html

    BalasPadam
  24. http://wonderfullythought.blogspot.com/2012/01/blog-aku-lagi-best-dari-blog-ben.html
    abg Ben, saye joinnn :) hehe.

    BalasPadam
  25. http://fyapelangi.blogspot.com/2012/01/blog-aku-lagi-best-dari-blog-ben.html

    done !!

    BalasPadam
  26. Ben oh ben. Saya memang takut mati lah. Sape tak takutkan. Tapi saya tak takutlah nak join segmen ni :P

    http://heyheypeeps.blogspot.com/2012/01/segmen-berani-mati-blog-aku-lagi-best.html

    BalasPadam
  27. wow ! rmainye join .. mmg brani mati nie kalo join,tpi wait jpg dyla join..hehe

    BalasPadam
  28. tak nak menipu..pasal blog Abg Ben lagi best..so,tak join

    BalasPadam
  29. http://mohamadisamuddin.blogspot.com/2012/01/blog-aku-lagi-best-dari-blog-ben.html

    hahahah maaf kalau bahasa ganas ye.. jgn jd blogger robot.. berani lah mengkritik.. hahah

    BalasPadam
  30. nak join tapi tak tau nak tulis ape.. ^ ^,

    BalasPadam
  31. join... hehe

    http://gamandairy.blogspot.com/2012/01/blog-aku-lagi-best-dari-blog-ben.html

    BalasPadam
  32. x cakak ah nok nulis, idea bnyak dh ni..wakaka

    BalasPadam
  33. Blog SH tak best tapi nak join juga ^^!

    http://www.epilogmizsayuri.com/2012/01/segment-blog-aku-lagi-best-dari-blog.html

    BalasPadam
  34. menyelit sikit :)
    http://wafaawla.blogspot.com/2012/01/blog-aku-lagi-best-dari-blog-ben.html

    BalasPadam
  35. http://adibsblogsite.blogspot.com/2012/01/blog-aku-lagi-best-dari-blog-ben.html

    Sorry kalau kasar bhs abng Ben ! :P

    BalasPadam
  36. Join!

    http://thehehslady.blogspot.com/2012/01/blog-aku-lagi-best-dari-blog-ben.html

    BalasPadam
  37. agak terasa seram sejuk na join..tapi ttap branikan diri..

    jemput la terjah >>>

    http://hello-dylavella.blogspot.com/2012/01/blog-aku-lagi-best-dari-blog-ben.html

    BalasPadam
  38. Abang Ben10. join takut takut ni haa -,-

    http://blogeyraa.blogspot.com/2012/01/blog-aku-lagi-best-dari-blog-ben.html

    BalasPadam
  39. encik ben...i join jugak ye.. :)

    http://fifitiez.blogspot.com/2012/01/blog-aku-lagi-best-dari-blog-ben.html

    BalasPadam
  40. huhu.. join gak

    http://zamani84.blogspot.com/2012/01/blog-aku-lagi-best-dari-blog-ben.html

    BalasPadam
  41. ala....nak join..tp dh terlmbt =(

    tp xpe la..gud luk pade sume ye =D

    BalasPadam
  42. huu entah sempat atau tidak kan kan huhu tp join ja la heee . http://ciksyazana.blogspot.com/2012/01/segmen-berani-mati-ben-ashaari-jeahh.html

    BalasPadam
  43. ala... dah tuka pkl 8 ker?? baru je siap entri... blh lagi ke?? huhuuhh

    BalasPadam
  44. http://sejutarasamakusu.blogspot.com/2012/01/blog-aku-lagi-best-dari-blog-ben.html huhuhu..

    BalasPadam
  45. lah... pukul 8 ke??? sabor je ler.. hahaha

    BalasPadam
  46. Nak join jugak ya..

    http://mrdoctorspeaking.blogspot.com/2012/01/blog-aku-lagi-best-dari-blog-ben.html

    BalasPadam
  47. Eh.. Tarikh tutup dh jadi 8 mlm ka? Bukan 12 ka td? Waaaa... Entry dah x valid la.. Penat karang dari pukul6.. Ni la akibat suka tgguh.. sob3..

    BalasPadam
  48. as salam..
    hehe...
    mesti pasal ramai sangat..

    =)

    takpe la. nak menyemak

    =_=


    http://fadzli-rt.blogspot.com/2012/01/blog-aku-lagi-best-dari-blog-ben.html

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.