Bila blogger lelaki diberi penghormatan !

 

Haaaa .. Wife aku tanya aku .. Nak beli RASA tak ? Aku yang tak pernah langsung beli atau terfikir nak beli majalah masakan , terus mengangguk tanpa fikir panjang .. Kenapa dan mengapa ? Jawapannya .. Anda tgk sendiri di bawah ini !

Yearghhhh .. MAT GEBU aka www.tiffinbiru.com .. Yakni jiran blog aku tu haaa .. Letih nak singkap sejarah perkenalan kitorang .. Cari la kat dalam blog ni.. Search jee.. confirm jumpa .. hehe ..

Apa yang membanggakan aku ialah , Mat Gebu adalah kumbang dikalangan bunga yang diberi penghormatan untuk berada dalam majalah RASA , majalah masakan yang tak perlu nak diperkenalkan dah .. Dah popular gitu .. hehe .. Bangga nehhhh .. Haaaaa.. Pak angkat Qhaliff.. Cukup time , g tuntut ilmu kat Sedenak tu haa.. Tapi tamo tidur kat Legend Hotel tu.. hahaha ..

Tamo citer panjang , korang gi la sambar satu untuk kenangan dan support geng geng blogger ni haaa.. Tunjuk yang blogger ni bersatu hati .. kan kan ?

 

Selain Mat Gebu , ada kak Azlita dan kak Che CT yang turut diberi penghormatan .. Tahniah buat anda semua ..

Aku ? Aku ? Aku ? Suruh buat bubur Qhaliff pon jadi spagetti ! Camana nak join diorang .. Hahahaha ..

11 ulasan:

  1. abg ben bila ye? bulan depan kot?? :) cara2 masak bubur kegemaran qhaliff

    BalasPadam
  2. neno...neno...neno......haha, terima kasih Qhaliff...Ben...Zila.. (*___^)

    BalasPadam
  3. assalam, tahniah buat Mat Gebu yg sentiasa berkarya dengan begitu kreatif dan inovatif sekali!!!....sentiasa mengikuti resepi2 nya yang sentiasa sedap.

    BalasPadam
  4. @Mat Gebu

    Mat Gebu... tiada rahsia sudaaaa... :D

    BalasPadam
  5. Ada jugak jenguk blog Mat Gebu n kak azlita.. testing2 resepi dekat situ.. hihi..

    BalasPadam
  6. mat gebu ler.. hehehehe... nampak daah... ;) tahniah buat semua.. :)

    BalasPadam
  7. wahhh.... terserlah lah pesona Mat Gebu...

    BalasPadam
  8. Rahsia jari2 Mat dah terungkai daaahh...bukan setakat cincin jer, dah nampak senyuman seorang pakar masakan.....hehehe

    BalasPadam
  9. itu ker mat gebunyer....yeyyy dh kenal dah

    BalasPadam
  10. Hari2 dia masak, x letih ke... Hehe... Mat Gebu best...

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009