Dapur Tanpa Sempadan...

Isnin, 9 Mac 2015

Anak teruna aku..

 

image image

Makin besar tinggi… Bulan depan masuk 3 tahun usia dah.. Dah boleh kawin dah ni ! Hahahaha.. Giler nak bercucu dah ke apa ? Huhhh… Cakap pon masih berbaur jerman ! Hurmm..

Tapi kan.. dalam jerman jerman pon , bila datang mood dia .. cakap memang makan dalam punya laa ! Contoh ? Dia tengah tidur , dan aku atau wife kejut dia .. bangun tidur la..

“ Qhaliff.. bangun.. Nak ikut daddy tak… “.

“ Hurmm.. malas ! “.

Mata tak bukak tapi bagi jawapan ! Huhhhh..

Contoh lain… Bila aku menyanyi dalam kereta , dia akan bersuara..

“ Daddy.. senyap.. ! “.

Kecik besar kecik besar je aku tengok dia bila dia cakap gitu ! Kalau dah petah bercakap , gamaknya mau teruk gak aku kena smash ngan dia nanti !

Gulp.. 

3 komen :

izzeyda berkata... [Reply to comment]

itulah anak.. kekadang macam perangai ada.. ada yang buat kita happy ada yang sebaliknya..

aNgAh_aLiFaH berkata... [Reply to comment]

eh, sama baya anak sulung saya.. 14/4 ni genap 3 tahun...

Muhammad Khairuddin Lim berkata... [Reply to comment]

Wah.....

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI