Anak teruna aku..

 

image image

Makin besar tinggi… Bulan depan masuk 3 tahun usia dah.. Dah boleh kawin dah ni ! Hahahaha.. Giler nak bercucu dah ke apa ? Huhhh… Cakap pon masih berbaur jerman ! Hurmm..

Tapi kan.. dalam jerman jerman pon , bila datang mood dia .. cakap memang makan dalam punya laa ! Contoh ? Dia tengah tidur , dan aku atau wife kejut dia .. bangun tidur la..

“ Qhaliff.. bangun.. Nak ikut daddy tak… “.

“ Hurmm.. malas ! “.

Mata tak bukak tapi bagi jawapan ! Huhhhh..

Contoh lain… Bila aku menyanyi dalam kereta , dia akan bersuara..

“ Daddy.. senyap.. ! “.

Kecik besar kecik besar je aku tengok dia bila dia cakap gitu ! Kalau dah petah bercakap , gamaknya mau teruk gak aku kena smash ngan dia nanti !

Gulp.. 

3 ulasan:

  1. itulah anak.. kekadang macam perangai ada.. ada yang buat kita happy ada yang sebaliknya..

    BalasPadam
  2. eh, sama baya anak sulung saya.. 14/4 ni genap 3 tahun...

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009