Daddy tewas dengan Qhaliff !

by - Mac 05, 2015

 

Di Alamanda.. Aku nak simpan dulu barangan dapur yang dibeli bersama Qhaliff.. Sedang berjalan menuju ke kereta , tetiba Qhaliff berhenti di depan Baskin Robbin ! Adeh , nak aiskrim la tu..

Jap lagi kita beli yer sayang.. Antar dulu barang.. “.

Qhaliff terus ‘nak aiskim..nak aiskim..’ ! Aku wat dek.. terus jer berjalan dan sesekali toleh ke belakang ..

image

Dia dah bantai duduk atas lantai , siap sandar ke ke dinding.. Muka tenang sambil pandang aku ! Aku tetap jalan lagi.. Aku harapkan dia akan kejar aku.. Tapi ? Tapi ? Huhuhu..

image

Tiada beza.. Dan aku mengalah.. aku patah balik ..

image

Bila aku sampai kat dia , terus dia bangun.. Gembira terus muka ! Huhhuhu.. Masak daddy.. nasib baik ada cash dalam poket. Biasanya wife pegang cash..

image

image

image

Hurm.. terus dia order sendiri ! Hahahaha .. adoiyaiii ..

image

Dan dia berjaya tewaskan daddy dia ! Dapat jugak aiskrim ! Hurmmm…

You May Also Like

5 comments

  1. Alahai , bijak nya dia.. tak memerontak tapi steady je duk situ...

    BalasPadam
  2. adoyaii Qhaliff, terkena daddy hari nih..

    BalasPadam
  3. dh bnyak kali dh bukak blog abang ben ni, tapi semua gambar yg abang ben upload tak dapat lihat ... ni masalah blog abang ben ke, masalah browser saya ?

    BalasPadam
  4. @Muhammad Shahril ada je tu.. Mesti browser.. Cer delete tempfile dan history..

    BalasPadam
  5. hahaha..comey je...bijak bijak Qhaliff.. ^_^

    BalasPadam