Dah pandai terliur !

 

Kalau tengok orang makan , dia akan tengok dengan penuh keasyikan ! Kalau offer kat dia , cepat cepat dia gerakkan badan nak rasa makanan tu.. Huhuh.. Dasattt anak dara sorang ni !

image

Test aiskrim Baskin Robbin ni. Apakah dia akan cuba nasib untuk turut rasa sejilat dua ? Hehehehe.. Aku bagi rasa kat hujung bibir untuk elakkan dia terliur.. Siann… Tunggu ada gigi nanti la baru daddy banjer Zahra eh ? Buat masa ni , tengok je la daddy makan nooo ?

1 ulasan:

PeringatanIni adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.