Teringat sewaktu kecil dulu..

 

Sewaktu sekolah dulu , kacang tumbuk ni antara kegilaan aku di samping air kotak teh o limau.. hehehe.. Wajib setiap hari .. sampai aku sakit perut gitu ! Huhuh..

Tapi sekarang , kacang tumbuk ni macam tak beberapa asli sangat.. manis dan macam banyak tepung lak.. Keras semacam berbanding dulu.. rapuh tapi sedap banget !

image

Namun begitu , kesan sampingan dari kacang tumbuk ni ada pada aku ! Muka confirm akan naik jerawat batu .. Huhuhuh.. Suka punya pasal jerawat pon jerawat laa…

Dulu , 20 sen .. sekarang tak tau berapa dah .. Ni pon beli sebalang ! ahahaha ..

1 ulasan:

PeringatanIni adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.