Mampukah aku hidup tanpa internet ?

by - Mac 11, 2015

 

Aku dipelawa untuk satu job yang luar biasa ! Job ni job berbayar la.. Task dia memang mencabar jiwa ! Apakah task tu ? Jeng jeng jeng… Aku tak boleh guna media sosial selama seminggu ! Ada berani ? Huhuhuh..

Tak guna internet ? Selama seminggu ? Perghhh.. Gatal tangan aku nak post gambar anak anak aku ke FB , Instagram dan nak update blog weh !

image

Ok.. aku terpaksa tolak job tu.. Bukan tak boleh buat tapi rasa tak adil lak untuk pengiklan di blog aku tu sebab diorang bayar sebulan , kan ? Kalau trafik tak masuk.. acaner dorang nak dapat pelanggan ? Hurmm..

Duit , bukan segalanya .. kan ?

You May Also Like

6 comments

  1. Kalau streamyx mampu, kalau hp tak mampu..hehe

    BalasPadam
  2. mula-mula tu mungkin susah, lama-lama ok kot?

    BalasPadam
  3. hehe.. betul jugak.. kalau takde traffic cemane kan.. tapi kalau auto update? boleh jugakkan?

    BalasPadam
  4. Huwaa..mcm x mampu je kalu yg bnsess online cm sy ni..

    Ermm..tp skali skala bebas dr dunia internet ni kdg2 mendamaikan

    BalasPadam
  5. Macam-macam job unik yang boleh dapat, ada 'ikan besar' yang nak letak iklan tapi bayaran tak setimpal. So terpulang kepada blogger yang lebih cermat dan memahami situasi kerja mereka.

    BalasPadam