Anak teruna aku.. - BEN ASHAARI

Anak teruna aku..

 

image image

Makin besar tinggi… Bulan depan masuk 3 tahun usia dah.. Dah boleh kawin dah ni ! Hahahaha.. Giler nak bercucu dah ke apa ? Huhhh… Cakap pon masih berbaur jerman ! Hurmm..

Tapi kan.. dalam jerman jerman pon , bila datang mood dia .. cakap memang makan dalam punya laa ! Contoh ? Dia tengah tidur , dan aku atau wife kejut dia .. bangun tidur la..

“ Qhaliff.. bangun.. Nak ikut daddy tak… “.

“ Hurmm.. malas ! “.

Mata tak bukak tapi bagi jawapan ! Huhhhh..

Contoh lain… Bila aku menyanyi dalam kereta , dia akan bersuara..

“ Daddy.. senyap.. ! “.

Kecik besar kecik besar je aku tengok dia bila dia cakap gitu ! Kalau dah petah bercakap , gamaknya mau teruk gak aku kena smash ngan dia nanti !

Gulp.. 

3 ulasan:

  1. itulah anak.. kekadang macam perangai ada.. ada yang buat kita happy ada yang sebaliknya..

    BalasPadam
  2. eh, sama baya anak sulung saya.. 14/4 ni genap 3 tahun...

    BalasPadam

Dikuasakan oleh Blogger.