Anda kurang kacak di Facebook ? Ada caranya !

by - Mac 27, 2015

Tadaaaa ! Guna jer kamera Oppo Find untuk berselfie ! Nescaya anda akan kelihatan kacak tanpa ragu ragu dan Facebook anda akan dihujani dengan pelbagai pertanyaan dan kiriman salam nak berkawan ! Haa..

Lihat saja gambar aku ni ! Dalam keadaan berpeluh disebabkan berjalan di cuaca yang panas , namun peluh tidak kelihatan sama sekali ! Malah aku kelihatan kacak dari sebelumnya ! Macamana tu ? Tiada filter atau aplikasi digunakan bagi menambahkan kekacakan aku yang sedia ada tu.. Hahaa..

image image

Ok.. test amik malam dan di siang hari.. Hurmm.. Makin bagus pulak kamera Oppo ni eh ? Hahaha.. Ke aku yang tak pandai amik gambar ni ? Tapi rasa tak la.. Sememangnya kamera telefon pintar ni dibuat untuk mereka yang berstatus amatur ! Klik saja !

Ini bermakna.. memang confirm la aku yang kacak lagi bergaya ! Takde kaitan dengan kamera ! Kan ? Hahaha.. Ok , aku gurau jer.. Kamera Oppo bagus sebenarnya ! Kena pandai amik gambar tapi dengarnya , kamera Vivo lagi cun dari Oppo kualiti gambarnya .. Hurmm..

image

You May Also Like

3 comments

  1. Owh.. vivo pulak.. x pernah tgk lg handphone tu..biasa dgr je

    BalasPadam
  2. Wife aku pakai Oppo.. Memang cantik gambar.. Hehe..

    BalasPadam
  3. itu aben buat duckface ke sebelah kiri tu? hehehe

    BalasPadam