Bila Zahra batuk bertubi-tubi ..

by - Mac 10, 2015

 

Lepas subuh pagi tadi.. Zahra antara terjaga dan tidak gara gara batuk kejap datang kejap hilang.. seolah gatal tekak.. Terus aku cari minyak Pati Batook Ori ni dan sapukan di dada dan belakang dada dia ..

Alhamdulillah.. selepas sapu tu , dia kurang batuk dah dan.. terus lena tidur hingga jam 9 pagi ! Wah , lega daddy … huhu.. Dapat rehat jap sebab malam tadi daddy berjaga … Ikut ronda kawal taman perumahan.. Sukarela.. bukan PaksaRela yer..

image

Bila aku pos di Facebook gambar ni , ramai rakan rakan yang dah beli memberikan komen positif dan ramai juga yang bertanyakan di mana nak membelinya..

Ada banyak size dan harga .. Boleh je rujuk ke page PATI BATOOK ORI di Facebook.. Sebaiknya jangan beli sedikit sebab akan ada rakan rakan atau saudara mara akan mintak pada anda ! Sediakan stok dan jual je pada mereka.. Bila lagi nak buat bisnis kan ? Hehehhee..

You May Also Like

2 comments

  1. tak pernah cube.. nanti nak cube la..

    BalasPadam
  2. Batook dah macam batuk. Ubat untuk sapu, jangan terminum sudah. Perenggan terakhir entri memang penting untuk semua orang.

    BalasPadam