‘Bertatih’ ke sekolah !

 

Ni la aktiviti dia tiap kali ke rumah tok dia di Cheras. Menurut mak aku, dia mudah je masuk dengan abang abang serta akak akak yg naik bas tu.. Takde masalah cuma Qhaliff masih lagi dok belajar bercakap.. Maka cam ayam n itik la jawabnya.

image

Dia suka.. Takde masalah pon.. Nampak gaya , tahun depan dah boleh ke sekolah dah ni.. Hehehe.. Dari kul 8-12 tengahari.. Tapi kalau aku ada job kat luar , camana ? Hurmm.. Dah la sekarang ni harga taska serupa harga masuk IPT .. Hurmm..

2 ulasan:

  1. ben.. cari jiran yang ada hantar anak gak.. nnt bila ada job, mintak tolong amik kan qhaliff itu better kot.

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI