Buat blog dapat gi LONDON kau !

 

Aku buat blog , dapat gi PARIS.. Jiran aku , aku jarum dia untuk kembali bergiat aktif dalam dunia blog akhirnya , berjaya menjejakkan kaki ke London di bawah tajaan Air Asia ! Dia gi London bukan untuk suka suka yer. Ada misi khas dan penting ! Yang paling menariknya ialah dia akan buat apa yang dia idamkan selama ini ! Perghh.. ibarat mimpi jadi kenyataan la kan ? Walaupun bukan team feveret dia tapi sekurangnya dalam merasai pengalaman indah ni pon dah cukup berbaloi ! Semuanya kerana blog dan NETWORK !

image

Aku memahami sangat camana perasaan dia. Sama seperti ketika aku menerima pelawan ke Paris / Tolouse tahun lepas ! Tengah sedap sedap tidur , masuk email ! Perghh.. Sapa pulak nak mainkan perasaan aku neh ?

image

Kalau korang dapat email cam ni , korang caya tak ? Haaa.. konpius punya kan ? Tapi alhamdulillah.. Aku berjaya juga jejak kaki ke Eropah di bawah tajaan syarikat penerbangan terkemuka dunia yang mana ianya adalah impian aku sejak aku mengenali dunia blog !

Begitu juga dengan rakan blogger #kelabbloggerbenashaari ni .. Senyum lebar dia hari ni hingga 22 haribulan.. Satu kenangan yang takkan dia dapat lupakan !

image

Tak sabar tunggu dia balik dan dengar pengalaman dia di sana ! Hehehehe.. Sapa kata buat blog tak berbaloi dan berNETWORK tu tak penting sangat ? Hehehehe .. Kena pandai cari NETWORK yang benar ikhlas nak bernetwork.. Tujuannya mudah saja.. Menambahkan ilmu dan sudah semestinya .. nak ramai kawan baru la kan ?

Tunggu KELAB BLOGGER BEN ASHAARI anjurkan HARI BLOGGER KELAB BLOGGER BEN ASHAARI yg mana segalanya pastinya akan berdentam dentum ! Semua dah ditaja ! Kecuali beberapa items lagi je nak .. seperti baju masa event tu nanti.. hehehe..

Berbaloi buat blog ? Serius berbaloi ! Asalkan anda tau , niat dan hala tuju.. Tak perlu kacak.. tak perlu sado .. tak perlu gedik.. tak perlu shawl  ! Ahaaa…

Tahniah Pojie dari blog www.stylosport.com

14 ulasan:

  1. Syoknya...bila la leh pi London ni..InshaaAllah, pasang niat dulu
    :)

    BalasPadam
  2. congratsss abang pojieee.... he he he... berdentum dentam? ha ha ha... baik menunggu arahan yang selanjutnya...

    BalasPadam
  3. Alamak.
    bestnyer..Ni yang buat kitew rasa nak aktif selagi boleh ni.
    Mana tau dapat rezeki pergi US

    BalasPadam
  4. Tahniah...terima kasih ben ats peluang ini....tahniah kepada rakan ben...syukur alhamdulilah...rezeki jgn ditolak...musuh jgn dicari...tp pertingkatkan network buat sama2 dihargai...tahniah ben...

    BalasPadam
  5. bestnya ;)
    atas tajaan lagi tu :D

    Jemput JOIN GA iPhone 5S :)

    BalasPadam
  6. wahh bestnya sampai ke London tuh..

    BalasPadam
  7. syok nye... rekezi tu


    #Nukilan Terkini di Owh!MananQayyim : Rindu Ombak

    BalasPadam
  8. fuhhh terbaiklah.ada rezeki sy pun nak pergi jugak

    BalasPadam
  9. mintak2 ada la rezeki utk fly ke negara orang mcm Ben..Aminn..

    BalasPadam
  10. syok nye... London tu... moga rezeki yanie plak akan datang aamin... dan tak sabar tunggu Blogger Day.. #KBBA mmg best!!!!


    www.yanieyusuf.blogspot.com

    BalasPadam
  11. Perghh syok giler...xtau lak abg ben g paris..waaa da la mmg addict ngan paris....xleh jd ni kne aktif balik nih

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009