Dulu satu , sekarang dua !

 

image

Ekslusif utk Qhaliff .. dulu laaa ! Wajib beli sebab terpaksa beli ! Bukan suka suka mau beli.. Harga bukan seringgit dua ok ! Adehhh.. Anak sorang..

Bila anak dah dua ? Beli lagi ke ?

image

Kena beli laa.. Kalau tak yang kecik ni meraung la !!

image

Dia tak tau amenda ni tapi apa yang abang dia pegang , tu la yang dia nak ! Hurmm..

Daddy kena buat part time job.. Jual shawl mungkin ??

5 ulasan:

  1. Muhahaha sila jual.shawl.. hiks....

    BalasPadam
  2. sabor je la....ada hikmahnya InshaAllah

    BalasPadam
  3. Haha sama la, kena beli dua gak. kalau tak masam masam muka ...

    http://redscarz.blogspot.com/2015/03/suprise-dengan-kinder-joy.html

    BalasPadam
  4. biasa laa, bila ada nak nih kena beli kat semua.. lagi ramai anak, lagi banyak laa kena beli.. boleh laa ben jual shawl plak lepas nih.. hehehe..

    BalasPadam
  5. adik saya suka beli ni. dia panggil chocolate telur-telur.

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI