Dapur Tanpa Sempadan...

Ahad, 8 Mac 2015

Sekepala anak beranak ?

 

Mahukan anda jalan begini di pusat membeli belah terkemuka di Putrajaya , Ioi City Mall ? Yes… aku selamba jer ! Qhaliff suruh aku buat gini selepas aku buat kat dia dulu.. hahaha.. Kiranya nak sama sama.. so sweetttt ! Hahahaha …

Aku ingatkan aku nak kenakan dia.. rupanya , ngan aku aku terkena !

image

Abis satu mall aku berjalan begitu.. Segan ? Takde makna laaa… Jalan ngan anak je pon kan ? Bukan keluar dating ngan awek yang belum sah jadi bini pon.. Tu patut segan terutamanya segan kat Allah.. kan ? Hehehe..

image

Hurm… Rezeki anak… jumpa je Toy's R Us .. dapat mainan.. nasib baik la pilih yg mampu beli.. Huhuh.. Tak yah ikutkan sangat ? Hurm… Biar la.. minda nak berkembang.. Biar dia kreatif skit , kan ?

Bukan manjakan anak.. tapi aku tau camana rasa bila nak mainan , tak dapat.. Hurm..

3 komen :

Nooriah Abdullah berkata... [Reply to comment]

maktok ingatkan Qhalif tengah solat tadi rupa nya dpt toy baru hehehe suke dia kan

PeRdU cINta berkata... [Reply to comment]

Sehati sejiwa,,seiring sejalan..

Abhamz SSU berkata... [Reply to comment]

situasi yang sangat menarik...menunjukkan nilai kasih sayang yang sangat tinggi

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI