Bila sakit lutut..

 

Memang sengal giler rasa.. Baru tahu camana rasanya bila lutut bermasalah ! Boleh hilang mood bergembira wooo ! Kalau tau , dari muda lagi aku jaga..

Terasa sakit tu bila aku duduk antara dua sujud ketika solat.

image

Ya Allah.. dia punya sakit .. fuhhhh ! Namun aku kentalkan semangat. Tak lama pon solat , kan ? Sabar .. sabar.. skit je ni ujian Allah..

Tapi aku bernasib baik.. bila bersolat kat rumah , aku ada Sajda Mat ! Tahun lepas aku ada dah.. 2 set lagi ! Satu aku bagi kat ayah mertua aku yang mana dia bermasalah dengan lutut…

image

Sajda Mat

Penyelamat lutut aku ni.. hurmmm… Tiada lagi futsal selepas ni !

1 ulasan:

PeringatanIni adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.