Dapur Tanpa Sempadan...

Ahad, 3 April 2016

BOBOI BOY THE MOVIE , OHSEM !

 

Sebelum baca.. Sila undi BEN ASHAARI dulu di SINI ! UNDIAN korang amat diperlukan !!

image

Percubaan ke dua ! Percubaan pertama , seperti mana korang tau.. gagal ! Kali ni , aku umpan dengan sepupu sepupu dia ! Apakah berjaya ?? Mereka pon lama dah nak tengok.. belum berkesempatan. Maka aku amik peluang ni untuk bawak Zahra sekali..

image

Ammar , Qhaliff , Eca dan Zahra.. Zahra paling muda… Hahahaha.. Adehh.. Apakah yang berlaku di dalam panggung nanti ? Huhuhuh.. Aku umpan lagi dengan pop corn serta air mineral ! Hahahaha ..

image

Masing masing menunjukkan reaksi yang positif ! Tak sabar nak masuk dalam panggung gituuu .. hahahaha .. Aku pun turut sama tak sabar ! Sebab diorang kata best Boboi Boy ni ! Haa.. Aku nak tengok gak kelainan dengan sebelum ni dan juga filem Batman V Superman.. Apakah aku akan tidur juga ??

Dan filem pun dimainkan..

image

Masing masing menumpukan perhatian ! Yesss ! Yesss ! Aku pun mula layan dan ketawa sesekali ! Ternyata dialog dia sungguh kena dengan jiwa aku.. hahahah …

Tapi kemanisan yang aku kecapi hanya seketika saja ! Di saat kemuncak cerita , aku terpaksa keluar dari panggung !

image

Zahra mula bergerak sana sini.. Abis semua orang dia kacau ! Nak tak nak , aku dukung dia dan bawak jenjalan ..Sesekali aku masuk balik dalam panggung untuk tengok kemuncak .. camana si Boboi boleh jadi kuasa 7 !  Sayangnya hampa ! Aku usung Zahra masuk dalam kereta dan lepak dalam tu jer ! Uhuk… frust gue ! Hahahaha…

Dan tak lama kemudian.. Wife dan Qhaliff datang.. Aku tanya camana cerita ?

“ Tah.. tertidur ! Qhaliff kata .. OHSEM ! Besttt ! “ .

Huhhhhh…. Lusa aku g tengok sorang je laaa .. Tak leh jadi niiii !

3 komen :

Mama Kembar 3 berkata... [Reply to comment]

Hahaha sian ben. Ohsem tu Qhaliff kata. Memang kena tgk lagi skali tu ben, part lawan lawan last tu rugi wooo tak tgk! Haha

PeRdU cINta berkata... [Reply to comment]

Anak anak ni biasanya jujur...dah kalau qhaliff kata ohsem...best...haaaaa...

iffah hussin berkata... [Reply to comment]

Tak sempat tengok lagi....

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI