Dapur Tanpa Sempadan...

Isnin, 22 Ogos 2016

Jangan hantar telefon pintar ke kedai biasa selagi..

 

Pengalaman aku.. Selagi mana dalam warranty , sila hantar ke center rasminya. Sebab tu kalau nak beli telefon pintar , beli pada premis premis yang ada diiktiraf jer ! Serik dah aku beli kat kedai kedai biasa.. Bila rosak , banyak dalihnya.. Dan silap silap berbulan baru dapat balik !

Aku baru je balik dari Jaya Shopping Mall.. hantar Sony Xperia X aku yang ada masalah dengan skrin. Bukan rosak tapi bahagian atas skrin tu tak leh nak disentuh.

Bawa warranty card dan segalanya selesai ! Dan staffnya ok jer.. Takda la nak muka masam atau tak nak jawab pertanyaan kita bila kita tanya macam macam ..

image

image

InshaAllah.. dalam 3 hari dapat balik. Katanya masalah software. Skrin ok jer.. Apa apa pon tunggu diorang call. Harap tak lama la..

Kat mana ni ?

IXSUN SDN BHD – PETALING JAYA BRANCH
Lot L4-01 & 02, 4th Floor
Jaya Shopping Centre, Jalan Semangat

 

Biar mahal skit , dari rugi banyak !

1 komen :

tomatokering berkata... [Reply to comment]

Setujuuu. Fon hantar kedai biasa dah sebulan kot tak dapat lagi. Grrr

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI