Bersantai sambil bekerja di Tasik Titiwangsa - BEN ASHAARI

Bersantai sambil bekerja di Tasik Titiwangsa

 

Ada meeting. Kalau berjaya , Alhamdulillah.. Tak berjaya , tak pe.. cuba lagi ! Yang penting , usaha.. kan ? Hehehe.. Dan berkat ! Penting tuuu..

Nak tinggalkan anak anak kat umah , macam tak best. Hari ni kan cuti umum. Alang alang , bawak je la gi beriadah kat sini.. Diorang pon lama dah tak lepak keluar.. Maklumlah , daddy banyak agendanya.

Aktiviti , main belon ! Hehehe.. Ingatkan nak naik helikopter tapi… cuaca tak best lak..

image

image

image

image

Dan kemudian , basikal lak.. Murah je sewa basikal kat sini.. Memang meriah la kat sini. Aktiviti sihat penduduk ibukota. Cuti digunakan dengan sebaik baiknya. Alhamdulillah…

image

image

Kul 7 petang , balik ! Oh yaa.. Bagi yang tak kenal sapa budak laki sebelah Qhaliff tu.. dialah baby pertama yang muncul dalam entri di blog aku ni dan mendapat sambutan hangat ! Hahahaha.. Entri apa ? Entri tahun 2010 dan mendapat 111 komen !  Baca BLOG AKU TELAH DIJUAL ! 

Petang… balik !

image

4 ulasan:

  1. seronok tengok qhaliff dan adiknya bermain bersama kawan2...memang nampak happy dan ceria

    BalasPadam
  2. dah besar dah Ammar...
    nsemboy dahh..

    BalasPadam
  3. Mmg best riadah di sini.. tp kos nya x best hahaha

    BalasPadam
  4. Sesuai untuk family beriadah.
    Wa...dah ada helikopter untuk disewa gitew!!

    BalasPadam

Dikuasakan oleh Blogger.