‘The Hipster’ POMADE atau GATSBY CLAY , pilihan aku ? - BEN ASHAARI

‘The Hipster’ POMADE atau GATSBY CLAY , pilihan aku ?

 

Pilihan utama aku satu tika dulu ialah , gel ! Mana mana gel asalkan kasi keras terpacak , memang aku suka ! Huhuhuh.. Cicak jatuh , confirm mati tanpa sempat ucap selamat tinggal punya ! Heeee..

image

Tapi sejak sejak dah masuk 40 an ni , nasfu nak pacak pacak ni , dah berkurangan ! Heheheh.. Aku nak tampak lebih kemas dan lebih kacak.. Aum.. Kononnya laaa. hahahha..

Ada satu ketika , Hipster jadi igauan lelaki di media sosial. Dan kemunculan  POMADE menarik minat aku untuk mencubanya. Ramai kata best dan wangi ! Wangi ??? Wahhh.. Rambut berbau wangi memang anak dara suka ! Hahahaha..

Ok.. aku nak try jadi pengguna setia gitu.. ! Aku order dari Sue Suraya sebab masa tu dia dok promote. Anaknya jual ! Dan memang ianya berbau wangi.. Aku tak tau berapa jenis bauan yang ada.. Yang aku punya , epal !

Dan pada masa sama , aku ada beli Gatsby Clay. Maklumlah , POMADE nak guna masa gi dating jer.. Hahahaha.. Gatsby nak guna masa gi event seharian. Haaa.. Ada perbezaan tau !

Kawan-kawan di Facebook pon ada menyatakan perbezaan tu ! Dan aku akuinya. Namun hanya salah satu menjadi pilihan utama aku. Yang mana satu pilihan aku ? Dan kenapa ?

 image

Aku takda masa nak kemaskan rambut terutama selepas wudhu’. Mana mana satu yang sesuai untuk aku , korang rasa ? Heheheh.. Dan aku rajin basuh rambut.

Aku suka guna…

1 ulasan:

Dikuasakan oleh Blogger.