Baby Merdeka ?? - BEN ASHAARI

Baby Merdeka ??

 

Hari ni check up lagi di Azalea Maternity Putrajaya atau Klinik Pakar  Wanita Azalea. Suka gi sini sebab mudah nak parking… nak makan.. dan layanan yang memuaskan hati aku. Tiap minggu gi pun tak pe… Duit bukan isu asalkan si isteri tak perlu menunggu lama dalam keboringan.. seperti di Klinik Kerajaan , baru baru ni kitorang pergi.. berjam jam menunggu ! Periksanya , cuma beberapa minit jer ! Hurmm.. Diorang sibuk pon.. positif !

Jumpa doktor pon , semua boleh masuk tengok ketika scan tu ! Budak budak pon kenal dah doktor yang baik hati tu.. Hhuhuh..

image

Wife diperiksa. Uri dah semakin naik tetapi menurut wife , perutnya kerap mengeras kebelakangan ni ! Kata doktor , tak lama dah tu ! Mungkin hujung Ogos atau awal September ! InshaAllah.

Baby merdeka ? Nama pon tak pilih lagi ni… Letak nama.. Ada satu nama dalam kepala aku dah ni.. Hehehe.. Cuma lom tau maksudnya lagi jer.. Hehehehe..

Sesiapa yang baru  ‘berisi’ , cepat cepat g scan kat sini.. InshaAllah , berbaloi gituuu..

9 ulasan:

  1. Semoga dipermudahkan semua urusan ya Ben..tak lama dah tu..

    BalasPadam
  2. semoga dipermudahkan segala urusan Aben dan Kakla

    BalasPadam
  3. wahh, kalau lahir 31hb baby merdeka betul ni.. semoga dipermudahkan urusan abg ben & family..")

    BalasPadam
  4. 3rd baby..tak sabar nak tunggu awak..😊

    BalasPadam
  5. moga dipermudahkan semua...anak merdeka mana thu kan

    BalasPadam
  6. dah x lama la tuh, kalau dah rasa sikit2 mengeras.

    BalasPadam

Dikuasakan oleh Blogger.