Aku kemaruk hoodies ! - BEN ASHAARI

Aku kemaruk hoodies !

 

Hahahaha.. Pantang jejakkan kaki ke shopping mall , mata aku akan berkeliaran.. Aku sasarkan butik butik terkenal untuk melihat hoodies yang edisi terhad ! Aku dah ada PUMA ( edisi Usain Bolt ) , Harley Davidson , PUMA ( FERRARI ) , Hi-Tec , Hard Rock Cafe ( Penang , New York ) dan beberapa yang ‘biasa’ punya..

Terbaru.. baru sampai dari Ireland.. Hehehe.. Kirim kat kawan blogger yang kebetulan sedang sambung belajar kat sana.. Heheheh.. Terima kasihh !

image

Makin banyak hoodies dikeluarkan tapi nak dapat yang benar-benar rare dan unik tu payah.. design dia kat negara kita ni banyak sama jer.. Huhuh..

Contohnya .. macam bawah ni !

image

Tapi aku tak nak macam atas ni.. Nak yang ada zip ! Haaaa.. Cam kat bawah ni..

Cool kan ? Simple jer..

image image

Fuhh.. kalau dapat niii !

image

Yang pastinya.. tiap kali aku beli satu , wife akan geleng kepala ! Hahahaha.. Jawapan aku ialah..

Ni semua boleh dijadikan aset ! Nanti duit takde , leh lelong.. Rare apa ? “ .

Betul la , kan ? Nanti aku mati.. leh lelong semua tuuu ! Haaa !

Tiada ulasan:

Dikuasakan oleh Blogger.