Lelaki dirasuk hantu ‘ Pokemon’ !

 

Hahahaha.. Aku ternampak posting ni di Facebook seorang rakan. Secara jujurnya , aku memang malas nak amik tau tapi tertarik pulak nak tonton kali ini..

Hanya sebab ada POKEMON , aku cepat cepat klik !

image

Apakah sebab POKEMON  , dia jadi gini ??

“ Rakaman menunjukkan seorang lelaki dirasuk ketika bermain Pokemon Go sambil meronta-ronta di lantai di Brazil. Lelaki itu menjerit 'Pokemon, Pokemon !'  sambil mengeluarkan suara watak-watak dalan animasi tersebut. “ - KINITV

Tapi yang pasti , memang ramai yang ‘dirasuk’ POKEMON sejak ianya ‘tiba’ di Malaysia. Hahahaha.. Pandai pandai la yer. Nak main tu , main la.. jangan sampai ‘lupa dunia’ dah.

5 ulasan:

PeringatanIni adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.