Dapur Tanpa Sempadan...

Selasa, 9 Ogos 2016

Mereka , rapat !

 

Alhamdulillah.. si adik memang jaga si abang bila kena marah ngan daddy ! Dia datang dan pukul aku bila aku marah abanng dia ! Hahahaha.. Si abang pulak tak begitu. Tapi dia akan bertanya pada aku.. tu ketika mereka ‘ngam’ la.. Bila tengah gaduh , hahaha.. sendiri mau ingat laaa..

image

Si adik lak …hurmm ! Aku kena hati hati. Dia cepat menuding jari pada abang dia ! Apa saja kesalahan dia buat , abang dipertuduhkan walaupun abang dia sedang tidur ! Hahahaha..

Ada satu ketika.. dia bagi tumpah air.. abang dia tengah main robot Power Rangers.. dengan pantas aku bertanya..

“ Zahra , sapa kasi tumpah tuuuu  ?? “ .

image

“ Abang wat ! “. Jawab dia..

Terkedu Qhaliff ! Hahahaha..

Gitulah kehidupan… Budak budak ni mencerminkan sikap manusia dewasa bila kita perhatikan sebenarnya..

6 komen :

Nurzakiah Hanum berkata... [Reply to comment]

alhamdullilah

razzwey razz berkata... [Reply to comment]

comel je dua beradik ni... Insyaallah keakraban ni kekal sampai bila2...

Mang Lembu berkata... [Reply to comment]

rapatnya mereka sebab memang kedekatannya sangat erat karena memang mereka bersaudara

Julia Johari berkata... [Reply to comment]

zahra ni kelakar lah...dari dulu lagi suka tuduh abg dia...mujur abang dia jenis cool relaks je hehhehe

Nooraini Ali. berkata... [Reply to comment]

yang banyak gduh tu la palig baik sebenarnya.sama macam angah denga sarah

PeRdU cINta berkata... [Reply to comment]

Qhaliff jadi pesalah untuk zahra bela diri..begitu kekdahnya..kihkihkihkih...

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI