Dapur Tanpa Sempadan...

Rabu, 24 Ogos 2016

Sapa nak ticket konsert SIMPLE PLAN ?


image
Pastinya korang klik nak baca entri ni sebab pernah layan lagu SIMPLE PLAN , kan ? Dan lagu yang topnya ialah PERFECT ! Mengimbas kembali zaman aku bergelar guru sandaran ketika tu.. Dan ada sorang kawan baik aku , gilakan lagu ni sangat sangat !
Ok ok.. tamo omong kosong.. Skang mesti korang nak tau camana nak dapatkan tiket untuk tonton secara langsung konsert SIMPLE PLAN ni di KL LIVE @ Life Centre pada 7hb September 2016 nanti.. kan ?
Mudah jer.. join contest yang aku buat ni dan 5 orang yang bernasib baik akan dapat sepasang tiket untuk menyaksikan konsert yang aku maksudkan ni.. Kalau malas nak join , nak beli tiket terus pon boleh.. sila ke http://goo.gl/jLdY4Z !
Yang nak join mudah jer .. Ikut je aturan yang aku suruh ni !
Cara-cara nak sertai  :
1. Postkan gambar ini di Facebook dan Instagram korang dan ;
image
2. Buat caption menarik .. “Kenapa aku nak tengok sangat konsert ni “ dan juga masukkan point “ Simple Plan ‘Taking One For The Time Tour’ in KL Live @ Life Centre on Wednesday, 7th September at 8:30pm. “
3. Pastikan ada “Untuk maklumat selanjutnya atau terkini sila ke : www.facebook.com/imclivegroup.”
4. Masukkan point ini juga.. “ Jika berminat untuk membeli tiket , sila ke tp://goo.gl/jLdY4Z “
5. Sertakan juga hastag ini..  #takethemoment , #sonymobileMY ,  #SimplePlanMY , #TakingOneForTheTeam , #IMCLiveGroup , #contestkbba9 ( pastikan ada hastag ini untuk memudahkan saya mencari anda ! )
6. Pemenang akan dihubungi selepas 28hb Ogos melalui Facebook korang.

Tu jer ! Terima kasih dan semoga berjaya dapat tiket ni ! Heheheh..

6 komen :

Afiq Halid berkata... [Reply to comment]

kira antara kumpulan legend juga la bagi budak2 90's . Hahaha. Rugi tak join.

Khamsi Abdullah berkata... [Reply to comment]

menarik!

Mommy Cici berkata... [Reply to comment]

wahh simple plan. terimbas zaman dedulu. hehehe tapi dalam pantang lagi. -,-''

Shiqeen Sattar berkata... [Reply to comment]

Awat ss x kenai pun huhuhu

gulew kapas berkata... [Reply to comment]

harap2 ada rezeki!

Lisa Nurulain berkata... [Reply to comment]

dah joinnn !! pilihlah dakuuu

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI