Nak turunkan berat badan ? C-Trimax boleh membantu !


Sebulan yang lepas , di Sungkai. Menakutkan tengok badan aku tu. Huhuhuh.. Apa dah jadi ? Aku tak kisah pon berisi ke tak tapi bila solat tu , aku terasa mengah semacam ! Tu tandanya aku dah tak beberapa berstamina dan juga berisi di perut ! Heee.. bahaya gitu !

Apa yang patut aku buat ? Ok.. mula mula kita kena tau , badan kita ni camana ? Kes aku ni , aku tau badan aku ni punya metabolisme yang rendah sebab faktor usia. Kalau nak tingkatkan metabolisme ni , ada caranya. Tapi kos je la agak tinggi. Aku kena jaga dan amik pemakanan yang betul..

Atau guna 'bantuan' ! Yer.. fat burner. Ada macam macam jenis di pasaran dan tak semestinya semua sesuai dengan badan kita. Kena dapatkan nasihat doktor terlebih dahulu. Bukan apa, ada fat burner membuatkan seseorang tu murung.. atau tekanan darah melonjak lagi tinggi ! Haaa... Maka , sila berhati hati ! 

Macam aku.. sekarang ni aku amik C-TriMax. Bahan yang digunakan pon selamat dan juga punya kelulusan dari Kementerian Kesihatan Malaysia dan juga ada pengiktirafan sijil HALAL. Bila ada kelulusan, nak guna pon tak takut.. heee... 

Apa itu C-TriMax ? Satu produk yang boleh membuang toksin dalam badan secara natural dan mencairkan lemak yang tertumpu pada semua anggota badan. Berfungsi seperti fat burner , jika disekalikan dengan senaman, kesannya lagi cepat dan lebih ketara. Pastikan pengambilan air mencukupi bila mengambil C-TriMax ni.Rasa dahaga akan kerap berlaku. Dan air turut memainkan peranan membantu mempercepatkan lagi pembakaran lemak. Sekurang-kurangnya 6 liter sehari.

'Formula Kurus Tanpa Berlapar' 



Gabungan buah Markisa dan Guarana yang punya banyak khasiat.

Guna sachet jer. Mudah nak bawa ke mana saja.

 GMP dan Halal !

 Mudah bancuh dan mudah dibawa ke mana mana saja terutama bila pergi kembara

Peluh meleleh-leleh ! Terasa puas bila bersenam. 

C-TriMax juga bertindak mengawal selera makan tapi tetap memberi tenaga. Ia juga dapat menghalang dari pembentukan lemak di bahagian bahagian tertentu. Sangat mudah nak bancuh C-TriMax ni. Guna air sejuk jer. Mudah larut dengan pantas ! Pastu terus minum jer. Pastikan amik selepas sarapan pagi. 

Aku baru guna tak sampai seminggu dan dah nampak hasilnya. Baju yang aku pakai di dalam gambar di atas , sebelum ni tak boleh pakai. Sendat dan ketat. Sekarang dah longgar. Hehehe.. Aku bukanlah nak jadi sado tapi aku lebih fokus pada kesihatan. Tu yang paling penting.. kan kan ? Dan tiada lagi 'pulau'.. bak kata Qhaliff, anak aku sorang tu ! Huhhhh... 

Untuk sebarang pertanyaan atau nak tau dengan lebih lanjut , boleh ke : 

Facebook  : C Trimax Malaysia
Instagram :  CTrimax
Telefon : +60 10-330 0886

15 ulasan:

  1. Macam best je C-TriMax ni. Nak cuba lah

    BalasPadam
  2. bagus la ni..ada approval kkm.Selamat digunakan lagi.. macam menarik ni..

    BalasPadam
  3. Yup... Faktor usia. Metabolisme Nina pun dah slow sekarang.
    Kena start 'bantuan' gak ni

    BalasPadam
  4. Bagusnya boleh kurus tanpa berlapar. Sbb Haida ni xboleh lapar nnt gastrik. Hehehe

    BalasPadam
  5. alaaa, nak kurus gekk.. boleh try ni

    BalasPadam
  6. Lepas sado balik la aben...tapi pastikan zara xhalang aben gi gym lagi. Heeee

    BalasPadam
  7. wowwwwwww kempis perut ben! Perghhhhhhhh tetiba pandang perut sendiri alamak hahahhahahaa

    BalasPadam
  8. jai Baru minum gak..nak kurus katanya..hihi

    BalasPadam
  9. Bagilah ai cuba, dah start control makan dah ni... Senaman belum lagi, masih batuk, hehehe

    BalasPadam
  10. bagus produk ni sesuai bagi yang nak pecah lemak tepu tu..kehkeh

    BalasPadam
  11. Pulau? Hahaha kelakar la .. Macam best lak c trimax ni.

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.