Mencari kereta sewa di Shah Alam ? SF Car Rental Agency sedia membantu anda !

Kalau korang berada di Shah Alam dan mengalami situasi seperti di bawah ni... 

" Alamaakkkk... kereta aku buat hal lak ! Dah lewat ni nak gi kerja. Camana eh ? Kawan kawan semua dah gerak dah ni.  Sewa kereta je la. ".. Atau ! 

" Nak gi kelas malam ni.. camana yer ? Tak tumpang member pon , diorang takda. Ahaa, sewa kereta jela kan ?  ". Atau... 

" Nak gi tengok movie la malam kang. Tapi takkan nak naik motor. Road block banyak skang. Nyawa anak orang dara orang pon nak kena jaga gak ni.. Sewa kereta je la.. Selesa skit. ".

Hehehehe... dan jika anda bekerja di sekitar Shah Alam , belajar di Shah Alam atau tinggal di Shah Alam serta memerlukan kereta sewa murah Shah Alam dengan kadar segera? SF Car Rental Agency ada pelbagai jenis kereta yang mampu korang sewa. 

Jangan risau... korang boleh pilih apa saja kereta yang korang nak. Tak kira la nak kecil ke , sederhana , besar , manual mahupun automatik. Pelbagai warna ada... asalkan bayar ! Bukan free yer boss ! Heeee... Kereta sewa Shah Alam bersedia membantu korang ! 

Sila pilih mana yang sesuai...


Ada banyak kan ?  Kereta baru ke ? Kebanyakannya adalah kereta baru. Jangan risau ,  penyelenggaran senantiasa dibuat. Keselamatan pelanggan adalah keutamaan mereka. Kereta dalam keadaan tip top gituu ! Kebersihan kereta , semestinya menjadi kepentingan.

Lokasi pejabat kat mana ? Lokasi perkhidmatan ? Pelajar boleh sewa ke ? Lokasi pengambilan kereta dimana ? Boleh delivery ke ? Diskaun boleh tak kalau nak sewa lama ? Segala pertanyaan korang tu semua dah terjawab ! Jangan risau , jangan pening.. Korang boleh rujuk ke Kereta Sewa Shah Alam.


Apa jua masalah anda mengenai kereta sewa... Jangan pening pening ! Call je terus 017 244 9251 !!








Maklumat lanjut boleh rujuk ke :

Sf Car Rental Agency 
Email: sewakeretashahalam@gmail.com
Telefon: 017-244 9251
Alamat: Jalan Kristal Tiga 7/76c, Seksyen 7, 40000 Shah Alam, Selangor

7 ulasan:

  1. ramai yang sewa viva. hehe. kereta sewa ni memang penyelamat.

    BalasPadam
  2. Asalamualaikum Ben..syukur membantu ramai yang memerlukan ni...ini lah amalan mulia di blog memudahkan di laman maya..pasti ada yang hubungi

    BalasPadam
  3. Walaupun KL ni ada grab Uber..tapi lebih selesa bawa sendiri utk gi mana²

    BalasPadam
  4. Harga lebih kurang dengan kereta sewa kat Sabah.

    BalasPadam
  5. Wahhh bagus camni, harga sewa pun berpatutan.

    BalasPadam
  6. Salah seorang partner kami di Seksyen 7 Shah Alam ni. InshaAllah trusted.

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.