Jus Kunyit Asam Madu wajib di dalam peti ais ! - BEN ASHAARI

Jus Kunyit Asam Madu wajib di dalam peti ais !



Tambah stok ! Sejak aku amalkan sebotol sehari atau dua hari sebotol ni , Alhamdulillah.. ada rasa beza banyak ! Apakah perbezaan tu ? Hurmm.. yang pastinya , kalau aku sakit kepala atau stress, aku amik terus sebotol... hilang sakit kepala dan senang tidur selepas tu. Angin ? Jangan cerita laa..memang asyik keluar jer... tak kira la ikut atas atau bawah ! Hehehhee.. Sebab tu aku senantiasa penuhkan dalam peti ais.

Jus Kunyit Asam Madu yang dibuat sendiri oleh Puan Azrina dan suaminya , memang dah semakin jadi pilihan ramai. Malah di Singapura pon dah ada yang order. Bukan pakai mesin tau... memang air tangan mereka berdua. Resepi tersendiri gitu.. 

Harga ? Tak mahal mana pun.Yang bestnya.. kalau beli banyak dapat diskaun ! Hahaha.. sebab tu aku sekali order , memang banyak terus. Aku , wife dan mak aku jadi peminat utama. Yelah , dari aku simpan air 100 Plus atau air seangkatan dengannya , baik aku simpan air air gini dalam peti ais.. kan?

Camana nak order ? Pm je Puan Azrina atau whatsapp dia di 019 382 8369 !




2 ulasan:

  1. Sekali tengok orang takkan kata itu jus kunyit. Tapi jus ini nampak macam sedap

    BalasPadam
  2. Kalau tak susukan baby memang minum dah, heeee!

    BalasPadam

Dikuasakan oleh Blogger.