Berjaya juga bergambar 3 beradik di tempat daddy membesar !

by - Ahad, Januari 21, 2018


Berlatar belakangkan rumah flat tempat bapak dia membesar, yakni aku.. sebagai tanda kenangan yang mana flat ni bakal diruntuh untuk dibina apartment yang berpuluh tingkat tingginya , pastinya akan menghadirka sejuta kenangan buat aku dan mereka. 

Sedih sebenarnya... tempat ni ada banyak kemudahan untuk kanak kanak. Jika nanti dibina apartment yang tinggi melambai , pastinya semua ni tiada lagi atau jika ada pun , nak bermain kat sini tak semudah sekarang... 

Qhaliff , 6 tahun.. Zahra 4 tahun dan Aariz 2 tahun. Tak lama lagi , diorang akan tengok balik gambar gambar mereka masa kecil dan tersengih seperti mana aku tunjuk kat Qhaliff , gambar dia masa baby. Dia sendiri tak percaya yang dia dulu tembam dan debab.. 

Dan gambar ni nanti , aku nak diorang kenang... daddy dia cuma membesar di rumah flat gini jer. Kecil tapi gembira. Dia sekarang membesar di rumah yang besar.. Beruntung dapat rumah yang luas! Dengan ni dapat memberi dia inspirasi untuk lebih berjaya di masa akan datang... Begitu juga dengan adik adik dia.. 

Seronok sebenarnya duduk kat flat ni tapi sayangnya.. zaman ni zaman pentingkan diri sendiri. Hurmm.

You May Also Like

3 comments