5 blog baru pilihan BEN ASHAARI

by - Oktober 08, 2011

image 

image

image

image

image

You May Also Like

28 comments

  1. waaa apa hal dengan terakhir tu...heheh...Faill???

    jom tengok cinta terlarang :(
    http://cayob.blogspot.com/2011/10/percintaan-terlarang.html

    BalasPadam
  2. aiyooo.. malam ni quota broadband dah semakin habis. Tak dapat nak singgah semua. Singgah blog Ben je sebab ringan. Esok esok lah bila dah laju balik.

    hai blogger2 baru jom kenal2..

    BalasPadam
  3. xdpt lg T_T..tahniah smua :)

    BalasPadam
  4. ala.. blog yg bwh 1x ta ley msok..

    BalasPadam
  5. waaa....untung blogger pilihan dapat naik nama...;)
    bro lepas ni blog saya pulak kott..;)

    BalasPadam
  6. wah!! ada lg blog pilihan tuk hari ni..akn ku singgah semunya

    BalasPadam
  7. tahniah ! :) nak datang terjah korang :)

    BalasPadam
  8. kenapa blog yg last tu?fail.haha..tak boleh nak terjah.hanya setakat tu je lah :o mcm mana nak minx permission utk tengok blog tu?

    BalasPadam
  9. Someday I'll be in that list! Hehe.

    BalasPadam
  10. pilihan Ben pilihan gua gak..kalau tak terlepas la..

    BalasPadam
  11. aku harap satu hari nanti nama aku naik kat list tu. aminnnn hehe :D

    BalasPadam
  12. betul2...walaupun sy ni baru je jumpa blog abg ben ni, tapi x sangka la abg ben selalu view blog :)

    BalasPadam
  13. BELANJAWAN 2011 DIKRITIK HEBAT...

    RUJUK ENTRI INI : http://che-armad.blogspot.com/2011/10/top-searching-budgetbajet-belanjawan.html

    BalasPadam
  14. waaaa... menarikkk.... t free2, view blog i lak k... http://feeyafariesya.blogspot.com

    BalasPadam
  15. bile laa blog ryn nak naik macam nie? hehe :)

    BalasPadam
  16. salam En.Ben...memang bertuah blog sapa yg dpt masuk dlm list en.ben ni...:)

    BalasPadam
  17. haah dorang semua mmg best^^

    BalasPadam
  18. YaAllah, En. Ben ! Terima kasih list sy dlm blog pilihan awk :) Tak sangka ad jugak yg bg ruang n support sy dalam dunia blog nih :)) Thanksss sgt2 ^^ Kalau sudi dtg lagi :) Thanksss a lot ! ^^

    BalasPadam
  19. Khas utk En Ben ! http://eikasuzyana.blogspot.com/2011/10/ben-ashaari-mmg-superb.html
    Thanks :)

    BalasPadam
  20. blog sya terpilih?mekaish en.ben ashaari..sejuta penghargaan dri sya...hehe...

    BalasPadam
  21. bila la blog saya na tersenarai ekk ? hehehe :D apesal blog last tu hanya utk invited readers only ?

    jum usha blog nur ,

    http://coretancintagengmuslimah.blogspot.com

    BalasPadam
  22. Assalammualaikum. Sy mohd afiq a.k.a afiq ,a.k.a ben , a.k.a fiq ingin mengajak anda semua mendengar lagu2 ciptaan saya di http://www.youtube.com/user/1438affa

    Diharapkan anda semua terhibur.

    p/s: Sy masih baru didalam dunia blogger. Salah dan silap harap maaf.

    BalasPadam