Zahra mula menerima adiknya ? - BEN ASHAARI

Zahra mula menerima adiknya ?

 

Dia tengok abang long Qhaliff , makin mesra dengan adiknya hingga ada sekali tu dia nak angkat dan dukung adiknya ! Huihh… perasan teruja sangat tuu.. Nasib baik wife sempat perasan.. Terus ditegur Qhaliff dan dia tak buat dah namun kena hati hati gakk.. huhuh…

image

Zahra… kalau aku dukung , dia akan ‘meroyan’ . Tak kasi aku pegang si Aariz. Cemburu ? Entah laa.. Mengada ngada la kot tuuu.. Hurmmm..

Akhirnya semalam.. Zahra cuba mendekati adiknya..

image

Aku percaya.. dia akan jadi seorang kakak yang cukup penyayang dan pelindung ! Huhuh.. Kena antar gi belajar tomoi la lagu ni..

Oh yaaa.. ada sesiapa berminat nak jadi pemandu UBER ? Klik link INI dgn syarat :
1. Ada kereta atas nama sendiri
2. Lesen yang sah 'P' xboleh.
3. Kereta 2008 keatas.
4. Latihan dan khidmat nasihat akan diberi

Sebelum itu anda mesti memenuhi syarat-syarat seperti di bawah.
1. Kereta Tahun 2008 dan ke atas
2. Mempunyai 4 pintu
3. Mempunyai lesen penuh (P tidak dibenarkan)
4. Nama ada dalam Insuran cover note. Sama ada pemandu atau second driver.

Jika syarat ini dipenuhi, langkah seterusnya saya akan bantu tanpa perlua anda keluar dari rumah pun.

Terima kasih.

4 ulasan:

Dikuasakan oleh Blogger.