Dapur Tanpa Sempadan...

Isnin, 3 Mei 2010

GENGBLOGGER : " Gadis Terbilang" Lapor Diri Untuk Praktikal

Hahahaha ... ni la dia blogger yang seringkali mendapat tempat teratas dalam PROFILE PALING POPULAR di GENGBLOGGER ... " Gadis Terbilang "..

Akhirnya lapor diri gak kat tempat aku .. hahaha.. kecut perut tu .. aku tak tau la berapa kali masuk kuar tandas masa nak datang ...

Takat ni , aku wat dek je kat dia .. hahaha..tadi dia duk depan aku.. saja je sakat jap .. saja tanya nama dia walaupun aku dah tau .. hahaha .. Sapa nak tau nama dia ? Umur dia ? Tarikh lahir dan macam macam lagi.. Meh RM50 ... hahahahha.. acah je.. tu semua P N C ..mana blehhh ..

Skang dia kena pindah duk dalam bilik nun.. sebab sorang staff tu dah bertukar ke MIRI ..tu yang korang nampak nama tu , bukan nama dia yer ..

Nak tengok muka dia kah ??? Tungguu .. aku jadi paparazi rahman nanti eh... hahahahha.. GT GT ...

12 komen :

GhOsToNe berkata... [Reply to comment]

musti chanteq kan???

nARd eLainY berkata... [Reply to comment]

wahhh..blogger2 tegar bekerja dalam 1 ofis yg same..leh tukar2 idea untuk update blog..hehe

fazilzura berkata... [Reply to comment]

wahhh bro , pepagi dh jd paparazi yek ..

sure awekzzz tu cun tu ..

** bro , pe yg PINK, KUNING, HIJAU tu ??? nak jadi PINK aci dak .. cute skit colour tu

Lelord berkata... [Reply to comment]

ekekekeke aah ek baru aku pasan yg kaler2 tu....yg ku tahu PINK=blog ibu muahahaha

Sky0ne berkata... [Reply to comment]

ni blogger terjah blogger namenye ni...hahah

SweetyMui2 berkata... [Reply to comment]

wohh..gt praktikal tmpt ben ke?buli jgn xbuli..hehehehe :P

sevunation berkata... [Reply to comment]

hahaha..msti tekun je buat keje..1st time..msti nk tunjuk impression yg baik kat kwn sekerja ..

bagus2..dlm ati msti bedebar2 kan

~ Ann ~ berkata... [Reply to comment]

hahahaha.. ben men spy kan gt yerr.. ekekek

Hizami Rahim berkata... [Reply to comment]

ahha.
cantik GT.
;P

kembatolo™ berkata... [Reply to comment]

bang,buli dye kuat2 sikit yee..hahaha

ardinihumaira berkata... [Reply to comment]

wahhh bestnya beliau leh praktikal kat stu... dni nak g keje stu gak la leh? hahaha berangan tol. exam pon tak habis lagi ;p

Azrul Hisham berkata... [Reply to comment]

bro...jaga elok2 anak dara orang tu..haha

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI