Dapur Tanpa Sempadan...

Selasa, 4 Mei 2010

Jelajah Blog : Hami Asraff

Pewwittt .. hahah .. aku bukan gay aaaa... cuma aku rasa ramai perempuan leh syok kat che abe sorang ni .. sat nak check status ..confirm BUJANG ... Follower pun dasat wooo...awek sajaaa..hahahah..

Nak tau apa kekuatan blog dia ni ??? HEADER !! Hehehe... mmg sah sah awek leh cair wooo .. Entri pun dasat.. susunan ayat ayat dia ... menarik ...

Latar belakang hitam menaikkan lagi gambar gambar dia .. jadi brother macho ni boleh menjadi blogger pilihan gadis gadis gitu .. hahaha.. make sure gadis je bro ! .. hahahaha ..

OK ... Pada yang berminat nak jelajah blog saudara HAMI ASRAFF ni... jommm >> HAMI ASRAFF

9 komen :

atty's berkata... [Reply to comment]

Terjah..

Nisaeciz berkata... [Reply to comment]

dan saya akan salah seorang daripada gadis2 itu. huahua

NISECA suka merapu

MR Bang Miji berkata... [Reply to comment]

aku pom suke blogger nih..

Miro Armyrule berkata... [Reply to comment]

huhuhu...blog brader Hami mmg...dia satu course dengan aku kat UiTM

Hasrol Nizam berkata... [Reply to comment]

baru jek follow dia hari tu..mmg best la entry2 dia

wawa awora berkata... [Reply to comment]

assalamualaikum~xleh goo seyh ayat.. haha,. memey dahsyaatt dye punye blog~ kawe pown dok syok bce entry dye~ perhhhh.. manthoppp! terbaekkk~ bukan cair dah haty..ngan biji mato den cair.. wahahaha~ nway.. he bring our otak to think outside n inside d box~ both.. n sy salah sowank gugurl yg dok intai blog dye~ wahaha~ keep in touchh~

hana cool berkata... [Reply to comment]

Tudia

hana cool berkata... [Reply to comment]

Yee

hana cool berkata... [Reply to comment]

K

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI