Jelajah Blog : Hami Asraff

Pewwittt .. hahah .. aku bukan gay aaaa... cuma aku rasa ramai perempuan leh syok kat che abe sorang ni .. sat nak check status ..confirm BUJANG ... Follower pun dasat wooo...awek sajaaa..hahahah..

Nak tau apa kekuatan blog dia ni ??? HEADER !! Hehehe... mmg sah sah awek leh cair wooo .. Entri pun dasat.. susunan ayat ayat dia ... menarik ...

Latar belakang hitam menaikkan lagi gambar gambar dia .. jadi brother macho ni boleh menjadi blogger pilihan gadis gadis gitu .. hahaha.. make sure gadis je bro ! .. hahahaha ..

OK ... Pada yang berminat nak jelajah blog saudara HAMI ASRAFF ni... jommm >> HAMI ASRAFF

9 ulasan:

  1. dan saya akan salah seorang daripada gadis2 itu. huahua

    NISECA suka merapu

    BalasPadam
  2. huhuhu...blog brader Hami mmg...dia satu course dengan aku kat UiTM

    BalasPadam
  3. baru jek follow dia hari tu..mmg best la entry2 dia

    BalasPadam
  4. assalamualaikum~xleh goo seyh ayat.. haha,. memey dahsyaatt dye punye blog~ kawe pown dok syok bce entry dye~ perhhhh.. manthoppp! terbaekkk~ bukan cair dah haty..ngan biji mato den cair.. wahahaha~ nway.. he bring our otak to think outside n inside d box~ both.. n sy salah sowank gugurl yg dok intai blog dye~ wahaha~ keep in touchh~

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.