Blogger lelaki harapan negara 2013

 

image

Hangpa kenai ? Tak kan ??? Aku tau dahhh .. confirm tak.. Sebab apa ? Low profile ..tapi lepaih ni confirm dah tak punya sbb aku dah kecoh !

Kalau duduk ngan bro Lutfi ni , pakat cakap utara je la .. Hehehe .. tapi orangnya ok.. tarak cita banyak punya .. Kasi burger wat rasuah , terus angguk .. Hahaha.. aku gurau je ..

Ok.. g la tengok blog dia .. Kot kot berkenan nak wat laki .. Yang perempuan la.. Yang jantan nak laki , mmg carik kaki tu !! Hahahah.. Gurau je ..

http://allmydreaming.blogspot.com/

18 ulasan:

  1. eceh..nak buat laki ye..boleh ker.???heheh

    BalasPadam
  2. Lady Milo ; macam Shah Jayzle je. Ehh . Ada ke iras gitu ? hekhek .

    BalasPadam
  3. dah pernah kuar ngan die.... yeah! kenal awal! hehe! untunglah jadi retis pasni....hahaha!

    BalasPadam
  4. Salam. Abg Ben, saya ni newbie. Follow lah blog baru saya blogcelotehmuna.blogspot.com. :) Saya ada blog dulu, tp status Nuffnang dah jadi ordinary :( erm..macam mana nak jadikan Glitterati balik?..boleh tolong jawab?

    BalasPadam
  5. kelmarin, teman masih guna template yang sama dengan dia. dia meletup dah pon. follower pon ramai dah 600 lebih

    BalasPadam
  6. awat 2013..,

    kena gaya dah cara 2012 ler jadi blogger lelaki harapan..=)

    BalasPadam
  7. apa ni dok bahan aku tang ni weii.
    hahaha.
    btw, terima kasih.
    buang yg keruh ambik yg jernih.
    peace yaw ;)

    BalasPadam
  8. Tak sangka pula lelaki yang saya ADD di Facebook ini blogger lelaki harapan, saya tumpang gembira :)

    BalasPadam
  9. untung lerrrrr...ni yg jeles ni...grrrrrrrrrrrrrr...hahaha

    BalasPadam
  10. untunglaaa sekendel ai dipomot dek ben... jeles kawe nih ben.... tok aci tok aci...

    BalasPadam
  11. pRince: untung lerr untunglerrr. jgn lupa 15hb ni tau princeku! hahahaha

    BalasPadam
  12. UNTUNGLAH KAU LUPIE. haha. tak sangka dowh aku. titiba sms cakap lepak ngan ben. -___- .

    BalasPadam
  13. ermmm..

    ok..hensem la..
    orangnya..

    boleh la..
    komen-komen kat blog dia pulak lepas nih..

    ;)

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI