Dapur Tanpa Sempadan...

Isnin, 9 Januari 2012

Blogger lelaki harapan negara 2013

 

image

Hangpa kenai ? Tak kan ??? Aku tau dahhh .. confirm tak.. Sebab apa ? Low profile ..tapi lepaih ni confirm dah tak punya sbb aku dah kecoh !

Kalau duduk ngan bro Lutfi ni , pakat cakap utara je la .. Hehehe .. tapi orangnya ok.. tarak cita banyak punya .. Kasi burger wat rasuah , terus angguk .. Hahaha.. aku gurau je ..

Ok.. g la tengok blog dia .. Kot kot berkenan nak wat laki .. Yang perempuan la.. Yang jantan nak laki , mmg carik kaki tu !! Hahahah.. Gurau je ..

http://allmydreaming.blogspot.com/

18 komen :

Lady Milo berkata... [Reply to comment]

wah macam pelakon!

mimie_za berkata... [Reply to comment]

eceh..nak buat laki ye..boleh ker.???heheh

Lyssa Faizureen berkata... [Reply to comment]

serbuuuuuuuuu :P

Lyssa Faizureen berkata... [Reply to comment]

Lady Milo ; macam Shah Jayzle je. Ehh . Ada ke iras gitu ? hekhek .

Eera Shera berkata... [Reply to comment]

oh lama dah follow ;)

Syafiq Ahadin berkata... [Reply to comment]

dah pernah kuar ngan die.... yeah! kenal awal! hehe! untunglah jadi retis pasni....hahaha!

Muna berkata... [Reply to comment]

Salam. Abg Ben, saya ni newbie. Follow lah blog baru saya blogcelotehmuna.blogspot.com. :) Saya ada blog dulu, tp status Nuffnang dah jadi ordinary :( erm..macam mana nak jadikan Glitterati balik?..boleh tolong jawab?

Ahmad Haziq Azlan berkata... [Reply to comment]

kelmarin, teman masih guna template yang sama dengan dia. dia meletup dah pon. follower pon ramai dah 600 lebih

hanna aleeya berkata... [Reply to comment]

blog dia sangat awesome..

Ujang9897 berkata... [Reply to comment]

awat 2013..,

kena gaya dah cara 2012 ler jadi blogger lelaki harapan..=)

LUTFI SYAFIQ berkata... [Reply to comment]

apa ni dok bahan aku tang ni weii.
hahaha.
btw, terima kasih.
buang yg keruh ambik yg jernih.
peace yaw ;)

AMALINA YA'AKUB berkata... [Reply to comment]

seriusnye muka dia..

Faridzuan berkata... [Reply to comment]

Tak sangka pula lelaki yang saya ADD di Facebook ini blogger lelaki harapan, saya tumpang gembira :)

pRiNCe berkata... [Reply to comment]

untung lerrrrr...ni yg jeles ni...grrrrrrrrrrrrrr...hahaha

Jemari MonteL berkata... [Reply to comment]

untunglaaa sekendel ai dipomot dek ben... jeles kawe nih ben.... tok aci tok aci...

LUTFI SYAFIQ berkata... [Reply to comment]

pRince: untung lerr untunglerrr. jgn lupa 15hb ni tau princeku! hahahaha

nishiyanisha berkata... [Reply to comment]

UNTUNGLAH KAU LUPIE. haha. tak sangka dowh aku. titiba sms cakap lepak ngan ben. -___- .

hidayah berkata... [Reply to comment]

ermmm..

ok..hensem la..
orangnya..

boleh la..
komen-komen kat blog dia pulak lepas nih..

;)

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI