Rakan blogger hari ini ..

 

Aha.. segmen dah ditutup lebih awal .. Tadi aku ‘bagitau’ nak tutup kul 3 tapi terpaksa tutup lebih awal sbb nak rehat .. Hehe .. Asik tengok laptop dari Isnin sampai Ahad.. huhu . penat gak kan ?  Tapi kalau dah buat , aku terima gak la ..

Ahaa .. sapa yang baru buat blog ni ? Kenapa buat blog ? Hehe.. apa sekali pon tujuannya , biarlah sesuatu yang bermanfaat buat pembaca kita walaupun hanya bercerita mengenai diri sendiri , okeh ! Jangan buat cerita yang menjatuhkan maruah orang lain secara terang-terangan apatah lagi tanpa sebarang bukti .. Kalau tak kisah bab saman maka kisahlah bab dosa dan pahala yer ..

Segmen yg aku buat tadi adalah untuk merapatkan persahabatan dengan rakan rakan blogger yang sering singgah baca blog aku ini dengan mereka yang baru lagi dalam dunia blog. Kira dapat geng baru la yer .. Tapi bukan untuk tingkatkan trafik tau ! Nak tingkatkan trafik , tu lain isunya..

 

Senarai mereka yang dah join segmen  … 

56 ulasan:

  1. http://tolongmalaysia1.blogspot.com/2012/03/tolong-join-ben-ashaari-ajak-berkenalan.html

    BalasPadam
  2. http://ciknisa89.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-berkenalan.html

    Join :)

    BalasPadam
  3. assalam..
    hai,,sy dah join..ni link sy..
    http://pz2504.blogspot.com/2012/03/jom-kenali-ben-ashaari.html

    BalasPadam
  4. abg ben..sy join...

    http://dewisyifaindehouse.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-berkenalan.html

    BalasPadam
  5. saya join bro Ben Ashaari
    http://mawardiyunus.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-berkenalan.html

    BalasPadam
  6. jemput singgah entri dan blog yang tak berapa nak cantik ni :)

    http://hannsays.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-berkenalan.html

    BalasPadam
  7. salam..minta tunjuk ajar ye abg ben.. http://izwan-nawzi.blogspot.com/2012/03/berkenalan-dengan-ben-ashaari.html

    BalasPadam
  8. salam..minta tunjuk ajar ye abg ben..
    http://izwan-nawzi.blogspot.com/2012/03/berkenalan-dengan-ben-ashaari.html

    BalasPadam
  9. Sudah....hehehe

    http://mastrixia.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-berkenalan.html

    BalasPadam
  10. http://thisisaina.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-berkenalan.html

    BalasPadam
  11. join abang ben :)

    http://ainanadhirahhisham.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-berkenalan.html

    BalasPadam
  12. Slalu xdpt join segmen2 nih.. Sbb xdpt nak hadap btul2..
    Apepun mekasih byk2 sbb follow blog mamavogue!!

    BalasPadam
  13. sudah menjoin ..
    jemput2 makan kuih raya ..

    http://izzahdejavu.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-berkenalan.html

    BalasPadam
  14. Dah join . ^^

    http://gadispinky3.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-berkenalan.html

    BalasPadam
  15. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.

    BalasPadam
  16. mira join .
    http://hatiamira.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-berkenalan.html

    BalasPadam
  17. ikut serta jugak ^^

    http://mysilentnote.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-berkenalan.html


    im welcoming all of u the gojez n the hensem....:D

    BalasPadam
  18. abg ben, alynn join :)

    http://alynnnyzaa.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-berkenalan.html

    BalasPadam
  19. join

    http://sukahatimimey.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-berkenalan.html

    BalasPadam
  20. join:D
    http://faranowdean.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-berkenalan.html

    BalasPadam
  21. Abg Ben. Dah join segmen nie. Thanks

    http://sfadazzlinggirl.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-berkenalan.html

    BalasPadam
  22. waaaaa...selamat berkenalan BEN...nanti kalo kesempatan aku buat posting...hahaha...

    BalasPadam
  23. Salam Abg Ben... Nurul join... :-)

    http://ciknurulsiezuka.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-berkenalan.html

    BalasPadam
  24. Join Bersama Abg Ben...

    http://careeron9.blogspot.com/2012/03/info-menarik-pro-blogger-ben-ashaari.html

    http://careeron9.blogspot.com

    Thanks ...

    BalasPadam
  25. Join !

    http://anisnazrz.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-berkenalan.html

    BalasPadam
  26. join ye :)

    http://luvmomoiro.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-berkenalan.html

    BalasPadam
  27. also join..:)

    http://mylifestoryz.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-berkenalan.html

    BalasPadam
  28. syl pun nak join..

    http://fromkuchingwithlove.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-berkenalan.html

    BalasPadam
  29. http://www.zulhairiseman.net/blog/ben-ashaari-ajak-berkenalan/

    BalasPadam
  30. alhamdulillah ramai jgk yg join..salute

    BalasPadam
  31. SAYA NAK JOIN GAKKKKKKK! weeehuuuu~~

    http://100peratusdirisendiri.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-berkenalan.html

    BalasPadam
  32. mira join
    http://puple96.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-berkenalan.html

    BalasPadam
  33. http://timorkeselatan.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-berkenalan.html

    BalasPadam
  34. join ye..
    http://secantiknurani92.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-berkenalan.html

    BalasPadam
  35. http://kaiakihiro.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-berkenalan.html

    BalasPadam
  36. http://ezzardesire.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-berkenalan-dengan.html

    BalasPadam
  37. join okay :D
    http://fyzaitusaia.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-berkenalan.html

    BalasPadam
  38. join okay :D
    http://fyzaitusaia.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-berkenalan.html

    BalasPadam
  39. Join:

    http://umikasum.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-berkenalan.html

    BalasPadam
  40. assalamualaikum , saya join segmen ini :) http://dyeaintan.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-berkenalan.html

    BalasPadam
  41. http://ceriteragadis87.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-berkenalan.html

    nah abg ben......sempat lg x?hihihihi :)

    BalasPadam
  42. huhuhu tak leh join sebab dah lama jadi blogger!

    BalasPadam
  43. join !! :D
    http://thisismylife-eyka.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-berkenalan.html

    BalasPadam
  44. http://diaryofmizzain.blogspot.com/2012/03/ben-ashari-ajak-berkenalan.html

    BalasPadam
  45. minta izin abg ben yer untuk promot blog orang lain melalui trafik blog abg ben yer? terima kasih sudi letak blog saya dalam blog list abg ben ni...

    BalasPadam
  46. nasib baek sempat join ^^ thanx abg ben :D

    BalasPadam
  47. boleh dak lagi nak join nie ehehe...

    http://slumberzgurll.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-berkenalan.html

    BalasPadam
  48. Cepatnya tutup baru nak join.. huhuhu...

    BalasPadam
  49. wow! ramai yang join.. Bagus2! jom terjah..

    BalasPadam
  50. Tak sempat nak join nak geng dengan kamu kamu kamu.....

    BalasPadam
  51. x sempat join..uncle ben dtglah blog saya ye

    BalasPadam
  52. Xdpt join..apapun..slmat bknalan..:)

    BalasPadam
  53. as salam

    nak join gak. ari tu saya dah follow blog ni hehehe interesting

    BalasPadam
  54. Xleh nk join dah..pape pon slamat brkenal knalan..^^

    BalasPadam
  55. zzzzzzzzz dah taleh join..btw,,nice blog u have bro!!

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI