Maksud header blog mereka ialah ..

 

Segmen dah ditutup pada jam 9 malam  10/3/2012

 

Lebih 50 buah blog malam ni cuba nak menceritakan misterinya header mereka .. Apakah yang menarik sangat header mereka ? Jom kita g baca kisah mereka , satu satu ..

TERIMA KASIH ..

68 ulasan:

  1. saya join :)

    http://aisyalieza.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-dan-header-blog-saya.html

    BalasPadam
  2. JOIN!

    http://blogbudaksengal.blogspot.com/2012/03/segmen-maksud-header-blog-saya-ialah.html

    BalasPadam
  3. Join! Terlewat lagi.Ingat nak jadi pertama :(

    http://kata-kata-kiki.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-dan-header-blog-saya.html

    BalasPadam
  4. First time join segmen nih :)

    http://misslaviva.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-dan-header-blog-saya.html

    BalasPadam
  5. http://blueranger-theonlyone.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-dan-header-blog-saya.html

    Joined!

    BalasPadam
  6. hihi. Lisa join lagi!

    http://lisathemell.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-dan-header-blog-saya.html

    BalasPadam
  7. join :

    http://masrinasidek.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-dan-header-blog-saya.html

    BalasPadam
  8. i'm join ^^
    http://kesahchemija.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-dan-header-blog-saya.html

    BalasPadam
  9. i'm in =))
    http://myvoiceofsilence.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-dan-header-blog-saya.html

    BalasPadam
  10. http://arazua.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-dan-header-blog-saya.html

    BalasPadam
  11. JOIN ! :)

    http://heartylolipop.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-dan-header-blog-saya.html

    BalasPadam
  12. Header Sayaaa =)

    http://dismybelog.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-dan-header-blog-saya.html

    BalasPadam
  13. eyqa join :)

    http://eyqahasnan.blogspot.com/2012/03/segmen-ben-ashaari-dan-header-blog-saya.html

    BalasPadam
  14. saya mau join !!!

    http://rahasiabelogaku.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-dan-header-blog-saya.html

    BalasPadam
  15. http://beihamat.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-dan-header-blog-saya.html

    BalasPadam
  16. saya join tau!
    huhu :)

    http://pkaemerald.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-dan-header-blog-saya.html

    terima kasih.

    BalasPadam
  17. http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-dan-header-blog-saya.html

    BalasPadam
  18. http://sayapunyasukalaaa.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-dan-header-blog-saya.html

    shiema join (:

    BalasPadam
  19. Dah join lah Abg Ben . Nih Link ^^

    http://zytdasecretstory.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-dan-header-blog-saya.html

    BalasPadam
  20. Tyrah joined!

    http://miszathirah.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-dan-header-blog-saya.html

    BalasPadam
  21. join! thanks abang ben :D

    http://haruno-hana.blogspot.com/2012/03/153ai-no-kotoba-segmen-maksud-header.html

    BalasPadam
  22. join the club ><

    http://cikauliya.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-dan-header-blog-saya.html

    thanks :)

    BalasPadam
  23. Joining!!! ^_^

    http://enjerurashid.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-dan-header-blog-saya.html

    BalasPadam
  24. Salam & Selamat malam abg Ben . Zey join sekali tauuu :)

    http://zeyramunchys.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-dan-header-blog-saya.html

    BalasPadam
  25. http://nurfarahudahud.blogspot.com/2012/03/tajuk-ben-ashaari-dan-header-blog-saya.html

    BalasPadam
  26. join

    http://rajafarah94.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-dan-header-blog-saya.html

    BalasPadam
  27. assalam abg ben..sy join jg.
    http://www.keychaincomel.com/2012/03/ben-ashaari-dan-header-blog-saya.html

    BalasPadam
  28. rasa mcm dh terlambat tapi nk join gak. hihih.

    http://missqerieyal.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-dan-header-blog-saya.html

    BalasPadam
  29. assalamualaikum abg ben
    saya join :D
    http://ikwanharis.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-dan-header-blog-saya.html

    BalasPadam
  30. saye join..

    http://intanasyieda.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-dan-header-blog-saya.html

    BalasPadam
  31. join juga

    http://anisempoi.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-dan-header-blog-saya.html

    BalasPadam
  32. assalam abg ben...
    sy join
    http://www.keychaincomel.com/2012/03/ben-ashaari-dan-header-blog-saya.html

    BalasPadam
  33. abg ben..nur join
    http://ceritaladiespurple.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-dan-header-blog-saya.html
    yes2 sempat lagi

    BalasPadam
  34. http://nurulhafizahramli.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-dan-header-blog-saya.html

    sy join

    BalasPadam
  35. join !!!

    http://backspace-ctrlaltdel.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-dan-header-blog-saya.html

    BalasPadam
  36. SAYA JOIN :D
    http://supershineestarss501.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-dan-header-blog-saya.html

    BalasPadam
  37. http://operasihitam.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-dan-header-blog-saya.html

    BalasPadam
  38. http://secretlifeofazira.blogspot.com/2012/03/segmenmaksud-blog-header-saya-ialah.html

    BalasPadam
  39. saya join http://akushafuan.blogspot.com/2012/03/segmen-maksud-header-blog-saya-ialah.html

    BalasPadam
  40. http://reeneeraaid.blogspot.com/2012/03/segmen-abang-ben-dan-header-blog-saya.html

    terima kasih daun keladi, lain kali jumpe lagi :P

    BalasPadam
  41. http://cikliyanapunyablog.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-dan-header-blog-saya.html

    BalasPadam
  42. join

    http://zamani84.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-dan-header-blog-saya.html

    BalasPadam
  43. http://ilhamiizzah.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-dan-header-blog-saya.html ...[join]...

    BalasPadam
  44. Assalamualaikum...

    Fiza join segmen Abg Ben

    http://www.azhafizah.com/2012/03/ben-ashaari-dan-header-blog-saya.html

    BalasPadam
  45. sy join

    http://kamivespadanwardah.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-dan-header-blog-saya.html

    BalasPadam
  46. Hi.. lily join sini :)

    http://intanwandalaara.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-dan-header-blog-saya.html

    BalasPadam
  47. ohhhhh nasib sempat lagi..selamat selamat..
    join segmen bro Ben Lagi...
    http://bee-shawal.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-dan-header-blog-saya.html

    BalasPadam
  48. join !
    http://misspinkblackorwhite.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-dan-header-blog-saya.html

    BalasPadam
  49. Join
    http://yayansmum.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-dan-header-blog-saya.html

    BalasPadam
  50. http://podaskata.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-dan-header-blog-saya.html
    lambat sikit.. sempat ke?

    BalasPadam
  51. DONE!!!!

    http://yayahnasake.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-dan-header-blog-saya.html

    BalasPadam
  52. Salam Abg BEn..

    MIyo JOIn :-)

    http://enjoykidding.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-dan-header-blog-saya.html

    BalasPadam
  53. join..


    http://nurazizahyahaya.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-dan-header-blog-saya.html

    BalasPadam
  54. Mieya join :)

    http://budakshumort.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-dan-header-blog-saya.html

    BalasPadam
  55. abg ben, sempat lagi kan nak join? ok ni entri dari saya... ;p

    http://haryzkhairuddin.blogspot.com/2012/03/segmen-maksud-header-blog-saya.html

    BalasPadam
  56. http://mohamadisamuddin.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-dan-header-blog-saya.html

    BalasPadam
  57. http://tolongmalaysia1.blogspot.com/2012/03/tolong-join-segmen-ben-ben-ashaari-dan.html

    BalasPadam
  58. tq abg ben..
    http://nukilanummiabi.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-dan-header-blog-saya.html

    BalasPadam
  59. masih blom terlambatkan abg ben....

    http://nursyamura-faris.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-dan-header-blog-saya.htm

    BalasPadam
  60. join segmen ni!

    http://gadisflipflop.blogspot.com/2012/03/segmen-maksud-header-blog-saya-oleh-ben.html

    BalasPadam
  61. Macam mana nak ikut segmen abang Ben ni??? Takde nampak iklan segmen pun??? asyik terlepas je... (^_^) heheheh~~~

    BalasPadam
  62. Join sini lagi =)
    http://sharfynarzmiss.blogspot.com/2012/03/segmen-maksud-header-blog-saya-ben.html

    BalasPadam
  63. x sempat nak join , tgk jam dah pukul 9.50 adess rugi2 T.T
    baideway,header sy tu smngt bola sikit , tringat zaman kegemilangan perak dulu waktu ada pemain import
    org kulit hitam.nama apa tah...hehe

    BalasPadam
  64. best la entry ni..

    jom terjah entry afiq yang baru
    http://afiqyassin.blogspot.com/

    BalasPadam
  65. banyaknya! akan ku singgah satu persatu..slagi mata tak layu ;)

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009