Dapur Tanpa Sempadan...

Khamis, 26 Mac 2015

7-Eleven : Set Boboi Boy Qhaliff !

 

Akhirnya , tiba di rumah mak aku. Kebetulan aku ada lak kat rumah.. Memang rezeki aku ler ! Hehehehe.. Terus bukak kotak yang aku dapat tu dan .. Waaalahhh ! Set Boboi Boy yang Qhaliff idamkan setiap kali pergi ke 7-Eleven !

image

Seronok banget dia dapat main set ni ! Dok sebut jer Boboi Boy.. Huhuhuh.. Terima kasih 7-Eleven..

Berbaloi sungguh jadi blogger ni kan ? Camna nak dapatkan set ni ? Baca kat SINI ..

2 komen :

Aku Penghibur berkata... [Reply to comment]

perghhh boboiboy ada kat 7E,,. boleh belikan anak sedara

Abhamz SSU berkata... [Reply to comment]

seronoknya qhaliff...rezeki daddy jadi blogger berjaya

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI