Rabu, 4 Mac 2015

Berjimat dengan Domino’s Pizza !

 

GST akan tiba ? Abis laa.. nak makan kat luar terutama di fast food dah kena pikir banyak kali ! Maklumlah , mahal cukai weh ! Kan kan ?

Tak semua makanan jadi mahal kan ? Ada yang kekal murah malah lebih berbaloi sebelum kehadiran GST ! Apa dia ?? Hehehe.. Apa kata , cuba DOMINO’S PIZZA yang sememangnya dah terkenal dengan kesedapannya serta harga yang diluar jangkaan ! Murah dan memang murah .. kan kan ?

Dari Fan Page Domino's Pizza Malaysia dengan berani meyakinkan aku bahwa harga sebelum dan selepas GST nanti #StillTheSame ! Tiada pengurangan terutama dari segi size , rasa mahupun kandungannya ! Malah mereka menjanjikan samada pelanggan membayar  #PaySameOrless , sama harga atau kurang dari biasanya.

 

image

Tak cukup menarik lagikah tawaran  Domino’s Pizza ni ? Dah la tu , ada pelbagai aneka pilihan pizza ! Pasti tidak memuakkan pon.. Sebarang perkembangan terkini mengenai Domino’s Pizza , dengan pantasnya akan di update di Fan Page Domino's Pizza Malaysia.

Kenapa nak pening pening kan ? Bila ada yang menjimatkan , maka dengan pantas ajak kawan kawan atau keluarga serbu Domino's Pizza Malaysia !!!

PeringatanIni adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI