Dapur Tanpa Sempadan...

Sabtu, 2 Mei 2015

Aku bakal menggila semula !

Dulu ..dulu laaaa...aku kerap gile update blog ! Kenapa ?? Sebab aku  kerap update blog guna aplikasi android yang menamakan dirinya sebagai 'Blogger '. 

Kat mana mana saja aku pasti akan update blog..hehehe..best , best!!  . Kemudian , entah apa masalahnya ..tak boleh pakai lakkkkkk !!  Terus aku mati nafsu nak update secara live.. hurmm..

Entah apa giler semalam.. aku try download dan try cuba test  aplikasi ni sekali lagi..hehehehe.. Mana la tau kannnnn?

Dannnn..eh , ehhhhh.. boleh la pulak ??? Makaaaaaa... aku akan kembali kerap update blog tanpa bukak laptop ! Weeeeee...

image
image
image
image
image
 

Tapi balik rumah , aku kena edit semula la.. Hehehe.. Kasi kemas !

4 komen :

Fatihah Fazlin berkata... [Reply to comment]

dulu pernah guna kejap apps ni, tapi gambar tak kemas.. huahua. memang kena edit balik la kan.

Salina@IbuAqil berkata... [Reply to comment]

Assalamualaikum..
Incik Ben, terima kasih..
Entry incik buat ibu tahu ler pasal Aplikasi Blogger ni..
Mudah nak update blog bersawang ibu skrg ni melalui hp je..
Terima kasih incik ben.. ;D
Selamat berhujung minggu buat incik ben sekeluarga..

Lisa Nurulain berkata... [Reply to comment]

Ooo patutlaaaa ... ptutla semalam bg hint2

Nur Aliah Nadhirah Abdullah Lim Bee Jen berkata... [Reply to comment]

Bestkan..saya pun buat guna app tersebut. Sahabat bernama Saidila yg bgtau..tq Dila

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI