Aku bakal menggila semula ! - BEN ASHAARI

Aku bakal menggila semula !

Dulu ..dulu laaaa...aku kerap gile update blog ! Kenapa ?? Sebab aku  kerap update blog guna aplikasi android yang menamakan dirinya sebagai 'Blogger '. 

Kat mana mana saja aku pasti akan update blog..hehehe..best , best!!  . Kemudian , entah apa masalahnya ..tak boleh pakai lakkkkkk !!  Terus aku mati nafsu nak update secara live.. hurmm..

Entah apa giler semalam.. aku try download dan try cuba test  aplikasi ni sekali lagi..hehehehe.. Mana la tau kannnnn?

Dannnn..eh , ehhhhh.. boleh la pulak ??? Makaaaaaa... aku akan kembali kerap update blog tanpa bukak laptop ! Weeeeee...

image
image
image
image
image
 

Tapi balik rumah , aku kena edit semula la.. Hehehe.. Kasi kemas !

4 ulasan:

  1. dulu pernah guna kejap apps ni, tapi gambar tak kemas.. huahua. memang kena edit balik la kan.

    BalasPadam
  2. Assalamualaikum..
    Incik Ben, terima kasih..
    Entry incik buat ibu tahu ler pasal Aplikasi Blogger ni..
    Mudah nak update blog bersawang ibu skrg ni melalui hp je..
    Terima kasih incik ben.. ;D
    Selamat berhujung minggu buat incik ben sekeluarga..

    BalasPadam
  3. Ooo patutlaaaa ... ptutla semalam bg hint2

    BalasPadam
  4. Bestkan..saya pun buat guna app tersebut. Sahabat bernama Saidila yg bgtau..tq Dila

    BalasPadam

Dikuasakan oleh Blogger.