Manja terlebih diorang ni ! - BEN ASHAARI

Manja terlebih diorang ni !

 

Amboiiii… Ayah Su diorang datang , daddy tiada guna lagi ! Terus tak kisah daddy ada ke tak.. Hurmm.. Dipandang sipi sipi je aku ni.. Huk , hukkkk …

image

Pakat berebut perhatian Qhaliff dan Zahra.. Ayah Su pening nak main ngan sapa .. hahahaha .. Daddy leh rehat sebentar.. sebentar je ponnnn …

imageimage

Sian kat Qhaliff.. Dia nak berkawan sebenarnya. Rasanya dah leh antar ke playgroup center ni… Macam yang aku gi baru baru ni kat Bukit Jelutong tu.. Hurmmm.. Nak kena cari area dekat dekat sikit.. Seminggu 2-3 kali dah la kan ?

6 ulasan:

  1. sesekali dia bergaul dengan rakan sebaya, ok laa skit Qhaliff tuh.. kekadang mereka nak jugak perhatian orang..

    BalasPadam
  2. Brainy Brunch ada..daily half day rm300-350 monthly

    BalasPadam
  3. hantar bukit jelutong pun boleh, aunty Farah boleh tolong tengok-tengokkan...ekekekeke....

    BalasPadam
  4. budak2 mmg manja je.. rindu dah kat anak2 ni.

    BalasPadam

Dikuasakan oleh Blogger.