LEQEERSHA QAISER : Jubah dan baju kurung untuk anakku..

by - Mei 18, 2015

 

Untuk Aidilfitri ? Heehehe.. Sebenarna , dah boleh pakai pon sekarang ! Nampak kemas dan smart la pulak dia pakai gini.. kan ? Cuma Zahra jer aku tak sempat test lagi.. Qhaliff , terus tak nak bukak jubah dia ni..

imageimage

image

Menurut rakan aku , dia buat jubah dan baju kurung ni terhad.. tapi akan keluar design lain lak . Kalau nak beli , kena segera.. 

Boleh hubungi di instagramnya : LEQEERSHA_QHAISER

You May Also Like

4 comments

  1. Butang baju cantik, macam-macam warna. Hehehhe

    BalasPadam
  2. finally dpt jg tgk warna jubah ni... cantik...

    BalasPadam
  3. nampak kemas & ngam ngam soiii je .. cantik terletak kat badan Qhaliff..

    BalasPadam