Sada Borneo mampu ganti Kitaro ! - BEN ASHAARI

Sada Borneo mampu ganti Kitaro !

 

Pertama kali aku tonton video mereka di Asia’s Got Talent , semalam dan terpaku sepanjang muzik mereka dimainkan.. Terus teringat aku pada Kitaro yang aku minat sangat satu tika dulu..

image

Hurm… persembahan mereka berjaya mendapat 4 undian dari juri serta tepukan gemuruh dari penonton. Sememangnya benar kata salah seorang juri , lagu dimainkan mereka berjaya membuatkan penonton berada dalam ‘dunia lain’ untuk seketika. Terasa kedamaian di situ !

Lagu gini kalau layan ketika nak tidur atau dalam keadan stress mahupun ketika berendam dalam bilik air , confirm best ! Hahahaha .. Moga lebih banyak lagu lagu begini muncul. Makin bosan dengan lagu yang entah apa apa di zaman ni..

Tak caya kalu , leh layan kat SINI dan ni video penuhnya.. kat SINI.. Semoga mereka terus berjaya dan mendapat tempat di pentas dunia.. leh ganti Kitaro !

1 ulasan:

  1. assalamualaikum
    singgah pagi
    hehe hari ini malasnya nak dtg keja, bukan apa dah cuti lama kan...

    BalasPadam

Dikuasakan oleh Blogger.