Aku suka mereka kata aku gemuk ! - BEN ASHAARI

Aku suka mereka kata aku gemuk !

 

Apa ???? Gemuk ??

 

image

Mak aku kata aku gemuk.. Wife pon kata aku semakin memboncet ! Yesss ! Itulah yang aku tunggu selama ni.. Komen dari mereka yang tersayang !

Kenapa aku suka lak ? Hehehe.. Taktik dan strategi ! Inilah masanya untuk aku kembali berworkout di gym dan gym pilihan aku adalah di Kelab Komuniti Taman Tasik Cyberjaya yang aman damai ! Seronok workout situ.. tenang je rasa.. hehehehe..

Alhamdulillah , hari ni hari kedua aku masuk gym dan harap dapat kekal ke hujung minggu ni .. Pastu minggu depan , ada job nak kena buat.. Mungkin kena g Singapura untuk join event kat sana.. Berbayar ! Hehehe.. Maksudnya , aku dibayar la.. bukan g makan angin. G buat kerja yer ..

Kat sana , leh cuti dua tiga hari.. Abis laa.. berlemak balik !

2 ulasan:

  1. Ambil teguran cara positif kan abang ben..barulah boleh maju..hati pun cool je..

    BalasPadam
  2. Lepas tu pulun cover balik part mana yang terasa muncit tu..

    BalasPadam

Dikuasakan oleh Blogger.