Qhaliff meraung di Genting Highand , kenapa ?? - BEN ASHAARI

Qhaliff meraung di Genting Highand , kenapa ??


Fuh.. lega ! Abis sudah tugasan aku di sini ! Penat memang penat tapi berbaloi sebab anak anak terhibur ! Hahaha .. Terpaksa pulang malam ni gak sebab esok awal pagi wife ada kerja nak buat ! Dia kerja , aku pun kena kerja la.. Hehehe.. Tak sempat menikmati keindahan Awana Genting ni ! Nampaknya kena datang sekali lagi ke sini.. hehee... 






Ok.. Di Resorts World Genting tadi , aku lihat sendiri minat dia. Ke mana kecenderungan dia ?? Bila dia dapat berkreativiti , dia akan betul betul beri perhatian ! Kalau dia tak suka , dia akan buat tak tau atau menangis ! Huhuhuh.. 

Di Buskers and Candy Land , Resorts World Genting.. Qhaliff cukup teruja part aiskrim ni.. Hehehee.. Memang dia tampak beri tumpuan sungguh.. Tapi bila lalu maskot , dia akan berlari ketakutan dan menangis ! Hahahaha 

Sebab tu , di Horizon 50 dan Dinasour Land .. gambar Qhaliff takde ! Dia takut dek maskot yang ada pada ketika tu. Jenuh nak pujuk dia.. Walaupun maskot tu cute , dia tetap meraung ! Adehh...




Best la camana pon , dia takut .. dia meraung .. dia peluk aku atau dia gi cari tempat lain ! Sebab tu , Qhaliff takde dalam kedua gambar ni  !  Huhuhu...

Apa pun , kunjungan ke Resorts World Genting kali ni meninggalkan sejuta kenangan buat aku ! Cuti sekolah tak tau nak gi mana ? Bawak la anak anak ke sini.. Best sini..  Meh tido kat Awana Genting sini .. Ada bas pengantara ke stesen SkyWay.. free jer..

2 ulasan:

Dikuasakan oleh Blogger.