Anak perempuan manja dengan daddy atau ? - BEN ASHAARI

Anak perempuan manja dengan daddy atau ?

 

Daddy yang manjakan anak perempuan ? Kalau aku kan , aku memang manjakan dua dua anak aku sebab mereka perlukan manjaan. Takkan nak layan mereka macam komando lak kan ? Huhuh…

Anak perempuan mesti lebih ? Tak gak.. tapi kena jaga anak perempuan lebih skit… maklumlah , perempuan kan ? Hurmmm..

Pantang nampak daddy , jadi gini laa..

image imageimage

Terlalu rapat dengan daddy.. kan ? Hahahahhaa… Dah jaga dia dari sehari usia hingga setahun dah ni.. hahahaa…

6 ulasan:

  1. Salam .. comel anak daddy ni .. mmg selalunya anak perempuan lebih rapat dan manja dengan ayah ...

    BalasPadam
  2. alolololo..best sgt perasaan bila anak nak dekat kita..heee

    *tetibe mood nak ada anak lagi datang..hahahaha

    BalasPadam
  3. anak pompuan mmg agak rapat n manja ngan abah..daddy..ayah..macam anak dara akak tu..

    BalasPadam
  4. anak daddy laa katakan.. kebanyakkan anak perempuan memang rapat dengan daddy,ayah,abah macam nih..

    BalasPadam

Dikuasakan oleh Blogger.