Tercapai cita cita gue ! - BEN ASHAARI

Tercapai cita cita gue !

 

Semalam , di satu event aku bertemu rakan blogger yang sama sama pernah buat review kamera Sony , tahun lepas.. Isaac Tan. Dia bertanyakan pasal kamera aku. Kemudian dia syorkan aku amik lens 50mm ! Katanya gambar akan jadi lebih cun dan mabeles ! Aku termakan kata kata dia !

Dan tadi.. seperti korang tau , aku pon g Low Yatt dan beli laaaa lens tu dengan hati kering ! Namun begitu kena mintak izin Menteri Kewangan terlebih dahulu.. dan dapat lampu hijau untuk beli lens yang aku nak sangat sejak lahir dulu ! Tu diaaa.. dia punya alasan !

Tapi 50mm takde.. aku rembat 30mm ( macro ) dengan harga RM680 termasuk GST ! Hurmm.. Tanpa GST berapa la gamaknya kan ? Huhuhu.. sian kita..

Maka aku pun mula mentest power lens tu..

imageimageimage

Amacam ?

3 ulasan:

  1. kalau sebelum GST, berapa ea?

    perasan yg lately orang selalu post harga apa2, mesti letak sekali ayat "termasuk GST" :) memang affect life sgt kan. T_T

    BalasPadam
  2. canggih lens nampak sebutir-sebutir.

    BalasPadam
  3. Macam nak masuk dalam gambar weh...

    BalasPadam

Dikuasakan oleh Blogger.