Melayan nafsu di malam hari ! - BEN ASHAARI

Melayan nafsu di malam hari !

 

Tetiba teringin nak makan lain dari yang lain.. Dalam kepala aku tak lain tak bukan , LAVA GRILL ! Layan burger bakar kambing dan juga meatball dia .. Hurm.. terliur terus !

Sebelum gi sana , aku mesej tokey besar dia.. Razman Mamu.

“ Ada GST tak tempat hang ? “.

Dan jawapannya ? hehehee…

image

Maka ajak la 3 orang lagi rakan blogger #kelabbloggerbenashaari ke sana. Termasuk dua blogger cilik yang bakal menulis pasal aku lak satu hari nanti.. hahahaha ..

imageimageimageimage

Bagi mengelakkan rasa muak , aku order air jus kedondong asam boi atau asam boi jer.. Hehehehe.. Memang puas makan dan kenyang sampai ke siang hari ! Tidur , lenaaa jer aku.. lalalala..

Tempat ni tengahari ada juadah lain.. Asam pedas dan masakan melayu. Leh pm Razman atau tengok di fan page diorang untuk check menu yang ada kat sana..

Acaner laaa aku nak kurus kalau gini kan ?

1 ulasan:

Dikuasakan oleh Blogger.