Masa kualiti bersama anak ! - BEN ASHAARI

Masa kualiti bersama anak !

 

Esok cuti ! Nak gi mana ? Hurmmm.. Aku ada dah plan tapi untuk esok , mungkin nak luangkan masa bersama wife yang nak cari baju kerja dan baju raya..

Tapi malam , nak g lepak kat Putrajaya ! Malam kat sana meriah woo.. Budak budak pon suka ! Leh main bola kat depan Mahkamah Putrajaya tu.. hehehe ..

Walapun gitu , aku tetap ada masa kualiti dengan anak anak.. tak perlu tunggu hujung minggu ! Hari hari boleh ! Dan inilah yang mereka nak sebenarnya. Bukan mainan.. bukan taman tema ! Tapi masa dengan mereka.. kan ? Tak caya , cuba ingat balik kenangan bersama orang tua kita.. apakah yang paling diingati ?

imageimage

Jangan sampai , segalanya berlalu begitu saja ..dan kita kehilangan masa itu tanpa digunakan dengan penuh manfaat.. terutama anak anak ! Bila dah besar , mereka akan sibuk dengan dunia mereka.. Kita ?

3 ulasan:

  1. Betul tu.. Manfaatkn sbaiknya..wpun hnya 10 minit.. Ianya ttp berhrga buat anak2..

    BalasPadam
  2. yeszaaa..tepat sekali..selalu kenangan dengan parents bila ada aktiviti luar..g mandi kolam air panas ke, g main bowling satu keluarga..best!

    BalasPadam

Dikuasakan oleh Blogger.