Dapur Tanpa Sempadan...

Isnin, 25 Mei 2015

Aku suka mereka kata aku gemuk !

 

Apa ???? Gemuk ??

 

image

Mak aku kata aku gemuk.. Wife pon kata aku semakin memboncet ! Yesss ! Itulah yang aku tunggu selama ni.. Komen dari mereka yang tersayang !

Kenapa aku suka lak ? Hehehe.. Taktik dan strategi ! Inilah masanya untuk aku kembali berworkout di gym dan gym pilihan aku adalah di Kelab Komuniti Taman Tasik Cyberjaya yang aman damai ! Seronok workout situ.. tenang je rasa.. hehehehe..

Alhamdulillah , hari ni hari kedua aku masuk gym dan harap dapat kekal ke hujung minggu ni .. Pastu minggu depan , ada job nak kena buat.. Mungkin kena g Singapura untuk join event kat sana.. Berbayar ! Hehehe.. Maksudnya , aku dibayar la.. bukan g makan angin. G buat kerja yer ..

Kat sana , leh cuti dua tiga hari.. Abis laa.. berlemak balik !

2 komen :

PeRdU cINta berkata... [Reply to comment]

Ambil teguran cara positif kan abang ben..barulah boleh maju..hati pun cool je..

aizamia3 berkata... [Reply to comment]

Lepas tu pulun cover balik part mana yang terasa muncit tu..

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI